All-compatible løsninger til nem automation

Der er mange ting, der skal vurderes, når du investerer i en frekvensomformer eller anden automatisering. I sidste ende bør du være i stand til at træffe en velinformeret beslutning under hensyntagen til både den kortsigtede investering og de langsigtede omkostninger ved ejerskab (Total Cost of Ownership).

Vi har heldigvis dækket dig ind. Ideen bag vores nye portefølje af All-compatible frekvensomformere er enkel: Jo bedre en frekvensomformer og relateret service passer til dine processer, brugere, forretnings- og miljømål, jo hurtigere begynder du at nyde godt af de fordelene og afkastet af investeringen.

Grundlaget for porteføljen af All-Compatible frekvensomformere ligger i dens opbygning og betjening. Frekvensomformerne deler den samme softwareplatform, værktøjer, brugergrænseflader og muligheder. Alligevel findes der en frekvensomformer, der matcher dit behov bedst - fra den mindste vandpumpe til den største cementovn og alt derimellem. Når du har lært at bruge en type frekvensomformer er det nemt at anvende de andre frekvensomformere i porteføljen.

Allerede nu tilbyder vores serie af All-compatible frekvensomformere et bredt udvalg af muligheder og tjenester. Porteføljen bliver ved med at vokse og vi kan med sikkerhed levere den fleksibilitet det kræves til at opfylde dine nøjagtige behov samt en brugervenlig og enkel opsætning, der gør dig i stand til nemt at administrere din installerede base. Lokalt og globalt, nu og i fremtiden.

Vil du være på forkant med udviklingen inden for energieffektivisering?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den nyeste viden og modtag invitationer til events og messer.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du brug for support?


Human all-compatible

Uanset om du betjener en hel proces eller en enkelt motordrevet applikation, er det vigtigt, at du føler dig tryg og sikker. Funktionerne i frekvensomformeren og servicen skal hjælpe dig med at idriftsætte, overvåge og vedligeholde frekvensomformeren, så processen forløber præcis som du forventer.

Betjeningen på tværs af alle All-compatible frekvensomformere er den samme og tilbyder et væld af funktioner, der forenkler den daglige drift. Disse funktioner hjælper dig med at finjustere indstillinger og analysere frekvensomformerens drift samt sikre hurtig idriftsættelse ved hjælp af assistenter såsom wizard-typen og styringsmakroer. Du kan betjene frekvensomformeren på dit eget sprog og tilpasse det med oplysninger, der er relevante for dit arbejdsmiljø. Indbyggede og certificerede sikkerhedsfunktioner sikrer ikke kun din sikkerhed, men holder også processen inden for foruddefinerede sikkerhedsgrænser, der beskytter maskinen og arbejdsmiljøet.
 

Process all-compatible

Det er ikke let at integrere en elektrisk automatisering i en allerede eksisterende eller ny proces. Du skal overveje mange ting, lige fra dimensionering og tilslutningsmuligheder til frekvensomformerens ydeevne, motortype, krav til kabinet og certificeringer. Tjeklisten kan være lang. Et dårligt valg kan ende med at skabe unødvendig kompleksitet, og der kan gå tid tabt til problemløsning.

Du behøver heldigvis ikke at gå på kompromis. Uanset om det drejer sig om motoreffekt, spænding, indkapslingsklassificering, fieldbus tilslutning eller den samlede pakke til potentielt eksplosive atmosfærer, har vi den rigtige frekvensomformer til dig. Vores digitale værktøjer hjælper dig med dimensionering af frekvensomformer og vurdering af potentielle energibesparelser. Og vores eksperter og autoriserede forhandlere er klar til at hjælpe og rådgive dig med at vælge den mest optimale frekvensomformer og den mest optimale service til dig.

Business all-compatible

Du driver en virksomhed og de investeringer du foretager dig skal tilføre den værdi. Du kender din kerneforretning og ønsker en seriøs holdning og det samme høje niveau af kvalitet og engagement fra dine leverandører og de produkter du investerer i. Det er dem der holder din virksomhed kørende, og du skal kunne regne med en professionel support og service.

Kontakt vores salg eller autoriserede forhandlere, og oplev det selv. Vores engagerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig og få din virksomhed til at køre problemfrit og rentabelt. Vi tilbyder ekspertise, der er opnået gennem årtiers samarbejde med virksomheder som din. Vores portefølje dækker en bred vifte af automatiserings- og energiteknologier. Vores muligheder for service lader dig vælge den rigtige blanding af tjenester, som du har brug for. Og uanset om du opererer lokalt eller globalt, kan vi støtte dig 24/7 med vores globale salgs- og supportnetværk.

Environment all-compatible

Verdens efterspørgsel efter energi bliver ved med at stige. Hver dag integreres mere automatisering i vores dagligdag. Samtidig er vi nødt til at træffe bevidste beslutninger for at mindske vores indvirkning på klimaet. Elektromotorer står for rundt regnet 28% af verdens samlede elektricitetsforbrug. Men mindre end 10 % af dem er udstyret med en frekvensomformer med variabel hastighed. Frekvensomformere med variabel hastighed regulerer en motors hastighed og kan reducere energiforbruget med op til 30-50 % i mange applikationer og i ekstreme tilfælde med op til 90 %. Vi har udviklet og forbedret teknologien i årtier. Vores installerede frekvensomformnere sparede ca. 445 TWh energi alene i 2014, hvilket svarer til et årsforbruget af elektricitet i mere end 110 millioner husstande.

Vores portefølje af All-Compatible frekvensomformere er vores nyeste teknologi, som er klar til at møde udfordringen om bedre energieffektivitet i industrien. Frekvensomformerne har indbyggede funktioner, der hjælper med at finjustere din applikation til optimal energianvendelse. Vores digitale værktøjer hjælper med at vurdere de potentielle energibesparelser i din applikation, og vores eksperter kan besøge dig for at vurdere og diskutere en løsning, der passer til dine miljømæssige og forretningsmæssige mål.

All-compatible porteføljen

  • Kontakt os

    Indsend din forespørgsel og vi vil kontakte dig

    Kontakt os
Select region / language