Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

DCS800 ipari DC hajtások

Valódi teljesítmény kőkemény iparágakban 

A nagy igénybevétellel járó ipari alkalmazások az acél hengerlésétől a cementégető kemence mozgatásáig terjedően hasonlóan nagy igénybevételre tervezett termékeket kívánnak. Ezt felismerve alkottuk meg DCS800 típusú ipari DC hajtásainkat. Ezek a hajtások az acélhuzal-gyártástól a sífelvonók működtetéséig a mindennapokban elvárt megbízhatóságot és teljesítményt az egyes ipari folyamatok sajátos követelményeinek megfelelő rugalmassággal ötvözve kínálják Önöknek. Automation Builder szoftvercsomagunk a hajtásvezérlés testreszabásához szükséges tervezési termelékenységet biztosítja.

A DCS800-as DC hajtások hasonlóan nagyszerű megoldást jelentenek a nem motoros alkalmazások, pl. a mágnesek, az akkumulátortöltés és az elektrolízis terén is. Globális szerviz- és műszaki támogató hálózattal állunk hajtásaink felhasználóinak rendelkezésére.

Főbb jellemzők

  • Egyedi hajtások 20-tól 5200 A-ig, illetve 400-tól 1200 V-ig
  • Beépített háromfázisú gerjesztő tekercselés.
  • IEC 61131 szabványnak megfelelő programozható vezérlés.
  • Választható kommunikációs lehetőségek valóságos tárházát kínáló beépített Modbus-interfész.
  • Beépített vezérlő funkciók a megosztott mozgásokhoz, két motor párhuzamos működtetéséhez, a mágneses mezők átfordításához, valamint a klasszikus 12-impulzusos berendezésekhez.
  • Tökéletes megoldás a nem motoros alkalmazásokhoz.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Linkek és letöltések

Loading documents