Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

Hajtásokkal kapcsolatos oktatás

Az ABB rendszeres oktatással biztosítja, hogy a hajtások felhasználói naprakész ismeretekkel rendelkezzenek

Tanfolyamokat kínálunk felhasználóinknak, hogy ezzel is hozzájáruljunk munkavállalóik ismereteinek gyarapításához, növeljük a biztonságot, hibaelhárítási ismeretekkel ruházzuk fel a dolgozókat és maximalizáljuk a hajtások rendelkezésre állását. A számítógépes hálózaton keresztül elérhető képzés és a helyi oktatási központjainkban tartott gyakorlati tanfolyamok mellett, esetenként arra is van mód, hogy a tanfolyamot az Önök telephelyén tartsuk meg.

Tantermi képzés 

A tantermi képzés keretében a munkavállaló elméleti szinten mindent megtudhat a hajtásokról, valamint azok üzemeltetéséről és karbantartásáról.

Helyszíni oktatás

Tanfolyamaink egy részére az Önök telephelyén is sor kerülhet. Részletes tájékoztatásért lépjenek kapcsolatba az ABB helyi képviselőjével, illetve keressék fel ABB University weboldalunkat, ahol további tájékoztatást találnak a helyi oktatási lehetőségekről.

E-learning

Sok száz tanfolyami modullal állunk az Önök és munkavállalóik rendelkezésére, hogy biztosítsuk az online tanulás lehetőségét. Az oktatás témaköre a termékek különböző funkcióitól azok telepítésén és beüzemelésén át a karbantartásig és a hibakeresésig terjed.

training-small

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Linkek és letöltések

Loading documents