Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

Szervizmegállapodás ABB hajtásokhoz

Hadd virágozzék az az üzlet!

Az ABB valamennyi hajtásokhoz kapcsolódó szervizmegállapodása (ABB Drive Care Agreement) azt a célt szolgálja, hogy a felhasználó elsősorban alaptevékenységével foglalkozhasson. A felhasználó igényeinek megfelelő szervizmegállapodással csökkenteni tudjuk a váratlan leállások kockázatát, és megkönnyíthetjük a karbantartás költségvetésének összeállítását. Így jobb és megbízhatóbb lesz a hajtások működése, nő az élettartamuk és tervezhetőbbé válnak a kapcsolódó költségek.

  • Az ABB Drive Care megállapodás olyan előre meghatározott szervizopciókat foglal magában, amelyek a felhasználó hajtásokkal kapcsolatos legalapvetőbb igényeit fedik le.
  • A Drive Care megállapodás oktatási, távtámogatási és más kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmazhat.

Főbb jellemzők

  • Fokozza a hatékonyságot: Az ABB Drive Care megállapodás a rutinszerű és a sürgősségi karbantartási igényeket egyaránt kielégíti. A megállapodásban rögzített világos és egyszerű eljárások egyszerre zárják ki az üzemzavar és az időpazarlás lehetőségét, a sikeres működéshez nélkülözhetetlen szintre emelve a karbantartás hatékonyságát.
  • Tervezhető költségek: A megelőző karbantartást, a javítást és a további támogató tevékenységeket előre meghatározott éves áron kínáljuk, attól függetlenül, hogy Önök milyen gyakran élnek a támogatás nyújtotta lehetőségekkel, ezzel is elejét véve az előre be nem tervezett kiadásoktól való alaptalan félelmeknek.
  • Az alaptevékenység középpontba helyezése: Az ABB Drive Care megállapodás garanciát jelent arra, hogy a felhasználónak kevesebb gondot kell fordítania az alaptevékenységén kívül eső feladatokra, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy hajtásaira gondos kezek vigyáznak. 

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Linkek és letöltések

Loading documents