Szervizmegállapodás ABB hajtásokhoz

Hadd virágozzék az az üzlet!

Az ABB valamennyi hajtásokhoz kapcsolódó szervizmegállapodása (ABB Drive Care Agreement) azt a célt szolgálja, hogy a felhasználó elsősorban alaptevékenységével foglalkozhasson. A felhasználó igényeinek megfelelő szervizmegállapodással csökkenteni tudjuk a váratlan leállások kockázatát, és megkönnyíthetjük a karbantartás költségvetésének összeállítását. Így jobb és megbízhatóbb lesz a hajtások működése, nő az élettartamuk és tervezhetőbbé válnak a kapcsolódó költségek.

  • Az ABB Drive Care megállapodás olyan előre meghatározott szervizopciókat foglal magában, amelyek a felhasználó hajtásokkal kapcsolatos legalapvetőbb igényeit fedik le.
  • A Drive Care megállapodás oktatási, távtámogatási és más kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmazhat.

Főbb jellemzők

  • Fokozza a hatékonyságot: Az ABB Drive Care megállapodás a rutinszerű és a sürgősségi karbantartási igényeket egyaránt kielégíti. A megállapodásban rögzített világos és egyszerű eljárások egyszerre zárják ki az üzemzavar és az időpazarlás lehetőségét, a sikeres működéshez nélkülözhetetlen szintre emelve a karbantartás hatékonyságát.
  • Tervezhető költségek: A megelőző karbantartást, a javítást és a további támogató tevékenységeket előre meghatározott éves áron kínáljuk, attól függetlenül, hogy Önök milyen gyakran élnek a támogatás nyújtotta lehetőségekkel, ezzel is elejét véve az előre be nem tervezett kiadásoktól való alaptalan félelmeknek.
  • Az alaptevékenység középpontba helyezése: Az ABB Drive Care megállapodás garanciát jelent arra, hogy a felhasználónak kevesebb gondot kell fordítania az alaptevékenységén kívül eső feladatokra, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy hajtásaira gondos kezek vigyáznak. 

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Linkek és letöltések

Loading documents
Select region / language