Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

A mérnöki szolgáltatások testreszabása

Alkalmazási igényekre szabott megoldások

Az Engineering Customization szolgáltatás annyit jelent, hogy konkrét kivitelezési megoldásokat kínálunk az Önök hajtásaihoz és automatizálási alkalmazásaihoz. A skálázható opciók köre a mérnöki tervtanulmányok készítésétől kulcsrakész megoldások komplett szállításáig terjed. Az Engineering Customization szolgáltatás keretében a meglévő berendezések korszerűsítéséhez szükséges kiegészítők és frissítések tetszés szerinti gazdag választékát bocsátjuk az Önök rendelkezésére.  

Főbb jellemzők 

  • Az üzem működésének legfontosabb elemei: Annak biztosítása, hogy a telephely működésének üzleti szempontból legfontosabb elemei folyamatosan rendelkezésre álljanak.
  • Kockázatok csökkentése: A berendezések proaktív kezelése biztosítja a berendezések elöregedésével, illetve avulásával járó kockázatok kizárását.
  • Optimalizált konstrukció: A felkínált megoldás pontosan a konkrét alkalmazási és üzleti igényekre van szabva.
  • Világszínvonalú szakmai ismeretek a hajtások alkalmazásáról: Az ABB globális mérnöki képességei biztosítják, hogy minden megoldás esetében a lehető legjobb konstrukció kerüljön kialakításra.

A mérnöki szolgáltatások testreszabása


A hajtással kapcsolatban Önöknek olyan megoldásra van szüksége, amelyik pontosan megfelel igényeiknek.

Önök frissíteni, illetve korszerűsíteni szeretnék meglévő hajtásrendszerüket, azonban a szokványos megoldások egyike sem felel meg tökéletesen az igényeiknek.


Forduljanak hozzánk!

Az ABB helyi szervizcsapata az ABB globális alkalmazás-tervezési központjaival folytatott konzultáció keretében vizsgálja meg az Önök konkrét igényeit, és tesz testreszabott megoldási javaslatot.


Az Önök rendszerspecifikus igényeinek elemzése

Az ABB hajtásokkal és vezérlési rendszeralkalmazásokkal foglalkozó szakértői az Önök alkalmazásának és üzleti céljainak figyelembevételével biztosítják, hogy a kidolgozott megoldás a vonatkozó műszaki követelményeknek és a vállalkozás üzleti céljainak egyaránt megfeleljen.


A testreszabott megoldás

Gondoskodunk róla, hogy megoldásaink a helyi jogszabályi környezetnek és a hatályos munkabiztonsági előírásoknak is eleget tegyenek.


Gyártási rajzok és dokumentáció

Az összes vonatkozó rajzot és a teljes dokumentációt úgy készítjük el, hogy pontosan megfeleljenek a kiválasztott megoldásnak.

A megoldás megvalósítása

Ön döntheti el, hogy tervezzünk, építsünk, vagy szállítsunk önnek, esetleg teljes kulcsrakész megoldást adjunk beleértve az üzembehelyezést és telepítést.

Linkek és letöltések

Loading documents