ABB Ability™ Condition Monitoring for powertrains

ABB Ability™ Digital Powertrain är en uppsättning digitala lösningar för drivlinor som inkluderar produkter, mjukvara och tjänster. Den kombinerar uppkopplade enheter och avancerad dataanalys med ABB:s expertis för att göra din verksamhet effektiv, förutsägbar och tillförlitlig.


Dela sidan

Tillståndsövervakning
Integrerad portal
Experter från ABB vid din sida

ABB Ability™ Condition Monitoring for powertrains

Optimerar prestandan och effektiviteten hos roterande utrustning. Tillståndsövervakning av hela drivlinan möjliggör full transparens på alla parametrar för frekvensomriktare, motorer, monterade lager och pumpar och kan även appliceras på applikationer som kompressorer, transportörer, blandare och extrudes som och är utrustats med sensorer och molnanslutning.

En intelligent drivlina som består av motorer/generatorer, frekvensomriktare, mekaniska drivsystemskomponenter som lager, kopplingar och växellådor och applikationer som pumpar, fläktar, kompressorer och är utrustade med sensorer och molnanslutning.

Integrated portal

ABB Ability™ Condition Monitoring for powertrains ger dig tillgång till en integrerad portal som gör det möjligt att övervaka viktiga operativa parametrar för enskild utrustning som ett enhetligt system. Lösningen levererar en digital fördel som ger användare möjlighet att bedöma, hantera och maximera prestanda för hela drivlinan vilket leder till säkrare drift, minskade underhållskostnader och ökad lönsamhet. 

Experter från ABB, vid din sida

ABB: s branschöverskridande erfarenhet, vår kunskap om tillståndsbaserade underhållslösningar och våra duktiga ingenjörer ger oss en unik förmåga att serva våra kunder med insikter som gör deras verksamhet mer effektiv, förutsägbar och tillförlitlig.

Relaterade erbjudanden

Further information

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language