Încărcătorul Terra HP – până la 350 kW

 

A treia generație a stației de încărcare Terra HP este un încărcător modular de mare putere 175 – 350 kW, ideal potrivit pentru coridoarele de autostrăzi şi operaţiuni cu flota de vehicule electrice. 

Nevoile infrastructurii sunt în creștere iar cererea pentru încărcătoare de putere mai mare şi mai rapide este şi ea în creştere. Cu tehnologia ABB Dynamic DC de distribuție a energiei, dulapurile electrice pot fi conectate pentru a încărca un vehicul cu până la 350 kW şi 500 A sau două vehicule simultan cu până la 175 kW şi 375 A. Staţia de încărcare Terra HP Generation III oferă o experienţă de încărcare premium cu o înaltă capacitate de încărcare la un nivel scăzut de zgomot, un cablu de încărcare lung cu sistem de retracţie a cablului, amprentă mică a unităţii utilizatorului şi mai multe opţiuni de autentificare, plată şi personalizare.


  tumb

  Experiență premium pentru utilizator

  Ușor de folosit

  Stația de încărcare Terra HP Generation III oferă o experienţă de încărcare premium cu capacitate înaltă de încărcare la nivel scăzut de zgomot, un cablu de încărcare lung cu sistem de retracţie a cablului, amprentă mică a unităţii utilizatorului şi mai multe opţiuni de autentificare, plată şi personalizare.

  100x100_High-value quality

  Experiența mărcii

  Marcă personalizabilă

  Faceți încărcătorul parte a imaginii mărcii dumneavoastră pentru o experienţă optimă a utilizatorului. Personalizaţi încărcătorul prin aplicarea unui ambalaj, selectând o culoare potrivită pentru benzile LED şi personalizând interfaţa pentru utilizator pentru a corespunde identităţii mărcii dumneavoastră.

  money_icon

  Operare profitabilă

  Construit pentru business

  Terra HP suportă complet operarea comercială cu distribuţia de energie Dynamic DC pentru a optimiza încărcarea vehiculelor, soluţii de management al energiei la locaţie pentru a permite dezvoltarea viitoare, în timp ce optimizează costurile de conectare la reţea şi software la distanţă care permite un sistem adaptat la viitor care să facă posibilă upgradarea capacităţii vehiculelor electrice prezente şi viitoare.

   

  Principalele beneficii:

  • Nou sistem de retracţie a cablului pentru cablurile lungi
  • Gamă largă de tensiune de ieşire de la 150 la 920 V DC care suportă generaţiile prezente şi viitoare de vehicule electrice
  • Încărcare la 500 A la nivel scăzut de zgomot
  • Tehnologie de distribuţie a energiei Dynamic DC pentru a salva costurile
  • Amprentă mică a staţiei de încărcare, sistem de răcire integrat şi conexiune  la reţeaua standard de 400 V AC
  • Emisie EMC de radiaţie la nivel rezidenţial (clasa B)
  • Respectă limitările impuse de IEC61851-23 capacităţii Y la nivelul sistemului şi valoare IP67 a cablurilor de încărcare răcite cu lichid
  • Mai multe opţiuni de personalizare (benzi LED colorate, dimensiune ecran, terminale de plată)

  Caracteristici importante

  Servicii și instrumente (EN)

  Produse și Descărcări

  Product browser
  Downloads
  Loading documents
  Select region / language