ABB: Încărcarea la ea acasa

Noua stație de încărcare Terra AC wallbox

Nu a fost construită astăzi. A fost construită acum 130 ani.


 

 

Adusă în faţa dumneavoastră de experţii globali în mobilitate inteligentă, clădiri şi case inteligente, stația de încărcare Terra AC este clădit pe moştenirea de 130 de ani a ABB în leadership-ul în tehnologie accesibilă pentru electrificare sigură, inteligentă şi durabilă şi pe expertiza noastră multilaterală în mobilitatea electrică.

 

 

Click to watch video

Cu peste zece ani de experienţă în inovarea, instalarea şi mentenanţa infrastructurii de e-mobilitate, inclusiv mai multe reţele naţionale de încărcare, am primit încrederea unora dintre cele mai mari branduri din lume pentru a furniza soluţii de mobilitate inteligentă de pe autostradă până acasă. Niciun alt furnizor de stații de încărcare nu are un portofoliu mai puternic decât ABB, cuprinzând piaţa încărcătoarelor AC şi DC şi oferind soluţii de încărcare personalizate şi conectate pentru orice tip de afacere sau locaţie.

Prin aceste atribute la ABB încărcarea este la ea acasă iar stația de încărcare reprezintă un component esenţial al unei vieţi conectate. Stația de încărcare Terra AC este încărcătorul domestic suprem de vehicule electrice, oferind calitate înaltă, flexibilitate durabilă, siguranţă şi protecţie avansate.

Servind o piață în creștere

Stația de încărcare Terra AC wallbox

O calitate de înaltă valoare

 

Stația de încărcare Terra AC este încărcătorul domestic cu cea mai mare valoare din piaţa existentă, oferind calitatea excepţională la care te asţepţi de la liderul mondial în încărcare într-o soluţie eficientă din punct de vedere al costurilor. 

 

Click to watch video

Flexibilitate durabilă pentru viitor

 

Cu conectivitatea şi funcţionalitatea sa inteligentă, stația de încărcare Terra AC este construită pentru a se adapta şi a oferi cea mai optimizată încărcare astăzi şi în viitor. Incărcarea domestică avantajoasă care se integrează fără efort în viaţa de zi cu zi.

 

Click to watch video

Siguranță și protecție

 

Siguranţa este un element central al companiei ABB, cât şi al stației de încărcare Terra AC. Incărcătorul de perete, ca şi întregul portofoliul ABB de produse de încărcare VE, a fost evaluat şi testat la cele mai înalte standarde de siguranţă de către organizaţii de certificare de siguranţă independente.


 

Click to watch video

Stația de încărcare Terra AC oferă soluţii de încărcare personalizate, inteligente şi conectate în reţea pentru orice tip de afacere, casă sau locaţie.

Acasă

De la case individuale la blocuri şi comunităţi rezidenţiale

La serviciu

De la birouri mici pănă la mari birouri, parcuri şi complexe de afaceri

Locații comerciale

De la hoteluri la instituţii sportive şi centre comerciale

În timpul parcării

Pe stradă sau în parcare

Exploraţi caracteristicile tehnice ale stației de încărcare Terra AC Wallbox

Image - 9AKK107680A2258 Terra__AC_wallbox_A5_rev C

Interesant de știut

Oferta noastră

Select region / language