Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Laadukkaat asennustuotteet

Tuotteidemme laatu otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa asiakkaiden tarpeet huomioiden. Jatkuvan parantamisen periaate näkyy tuotekehityksessä niin, että etsimme jatkuvasti uusia ja parempia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tällä tavalla saamme ymmärrystä alan tarpeista, tuotteista sekä parannustarpeista nykyisiin ratkaisuihin.

Uudet tuotteet käyvät läpi mittavan laadunvarmistuksen aina tuotteen valmistettavuuteen sen toimivuudesta saakka. Tuotteiden toimivuutta testaamme jo prototyyppivaiheessa monin eri tavoin sekä konkreettisesti että eri simulaatiotyökalujen avulla.  

Laatu otetaan huomioon jokaisessa työvaiheessa ja koko valmistusprosessin aikana, aloittaen raaka-aineiden valinnasta. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ottaen huomioon myös niiden eettisyyden. Valvomme muoviraaka-aineiden laatua ottamalla näytteen jokaisesta erästä testejä varten. Tuotantolinjoissa on automatiikkaa, joka valvoo laatua tuotteen valmistuksen aikana. Visuaalinen tarkistus ja työntekijöiden määrätietoinen koulutus tukevat myös korkeaa laatua.

Pyrimme aina olemaan askeleen edellä laadun suhteen. Tuotantolaitteiston ennakoiva kunnossapito sekä osaava työvoima luovat edellytyksen sille, että oikea tuotelaaduntaso säilyy ja luo siten perustan koko toiminnallemme.

Katso myös