Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Toiminnan laatu

Keskitymme tuotteen laadun lisäksi myös toiminnan ja hankinnan laatuun. Toiminnan laadulla käsitämme palveluiden, saatavuuden ja toimitusvarmuuden laadun.

Hyvät suhteet asiakkaisiimme on meille ensiarvoisen tärkeää ja panostamme siihen ammattitaitoisella ja ystävällisellä asiakaspalvelulla. Asiakkaan luottamus meidän toimintaperiaatteisiimme ja toimitusvarmuuteemme on etusijalla. Luottamusta vahvistavat laadukkaat tuotteet sekä niiden kehittäminen asiakkaiden toivomuksien ja tarpeiden mukaan.

Toimintamme perusfilosofia on tehdä tuote kerralla valmiiksi. Tähän pyrimme henkilöstön perusteellisella laatu- ja tuotekoulutuksella sekä kehittämällä tehtaamme automaatiota. Kannustamme työntekijöitämme olemaan aktiivisia oikean laadun ylläpitämiseksi.  

Toiminnan laatu ja toiminnan eettisyys käyvät käsi kädessä. Toiminnan eettisyys on meille tärkeä asia ja tämä näkyy hyvin esimerkiksi raaka-ainevalinnoissamme. ABB on mukana globaalissa Conflict Minerals-ohjelmassa, jolla estämme metalliraaka-aineiden hankinnan epäeettisesti toimivilta tahoilta Afrikan Kongossa ja sen lähialueilla. Meille on hyvin tärkeää, että alihankkijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme toiminta ja periaatteet ovat laadun ja eettisyyden suhteen linjassa omien periaatteidemme kanssa.

Katso myös