Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Tiesitkö tätä?

Ketkä ovat Asterix ja Obelix? Mihin tarvitaan 25 rekkaa? Entä miten samppanja liittyy tehtaan avajaisiin? Lue lisää!

Asennustarvikkeiden ja -kalusteiden valmistuksella on Porvoossa pitkät perinteet. Asennustuotteet-tehtaalla työskentelee noin 110 ammattilaista eri toiminnoissa. Asennuskalusteita ja -tarvikkeita suunnitellaan, valmistetaan, pakataan ja markkinoidaan Porvoossa.

 

Lähempänä kuin arvaatkaan

ABB:n Porvoon tehtaassa valmistettuja tuotteita löytyy valtaosasta suomalaisia koteja Hangosta Utsjoelle – joko seinältä tai seinän sisältä!

Tehdas joka käynnistyi samppanjalla

Tehdas vihittiin vuonna 1998 käyttöön kastamalla kosteusvahdin anturit lasilliseen kuplivaa. Tämä juhlava prosessi sytytti valot ja käynnisti samalla tehtaan toiminnan!

Kelpaa esitellä

Olemme niin ylpeitä tehtaastamme, että esittelemme sitä mielellään muillekin! Porvoon tehtaalla vierailee tänäkin vuonna yli 1 000 asiakasta.

Pitkän linjan ammattilaisia

Lasse Virénin legendaarisesta kaatumisesta Münchenin olympialaisissa on kulunut jo 44 vuotta. Yhtä monta vuotta on kestänyt myös nykyisen henkilöstömme pisin työura – joka jatkuu edelleen!

Vankka kokemus asiakkaidemme apuna

Asiakkaitamme palvelee myyntitiimi, jonka yhteenlaskettu kokemus asennustuotteiden myynnistä on peräti 170 vuotta!

Turvallisin pistorasia

Porvoossa valmistettu kaksoispistorasia sopii turvallisuutensa puolesta myös lapsiperheisiin. Se on nimittäin varustettu lapsisuojin, jotka ehkäisevät täysin sähköiskun vaaran.

Jussi on mukana vuosien varrella

Jussi-asennuskalusteet ovat olleet markkinoilla jo 30 vuotta, joten Jussi on ehtinyt olla mukana lapsuudenkodista opiskelijakämppään ja ensimmäiseen omaan kotiin.

Asterix ja Obelix

Tehtaan robotit ovat työtovereitamme, joten ne ovat saaneet ansaitusti myös persoonalliset nimet: Meillä työskentelee mm. Asterix, Obelix ja Rainer.

Valmistuksen tehokkuutta

Investointien ansiosta tehtaamme tuottavuus on noussut viime vuosina yli 40 %. Se merkitsee entistä kilpailukykyisempiä ja innovatiivisempia tuotteita.

Pintarasiat pinoon

Jos kuukaudessa valmistetut pintajakorasiat kasaisi päällekkäin, pino yltäisi melkein 11 kilometrin korkeuteen. (Olettaen, ettei se kaatuisi ennen sitä...)

Putkijatkoilla pitkälle

Jos meillä kymmenessä vuodessa valmistetut putkijatkot laittaisi peräkkäin, jonon pituus olisi yli 7000 kilometriä. Se on enemmän kuin maapallon säde!

Pistorasioita Pohjoismaihin

Vuodessa tehtaamme valmistaa kaksoispistorasioita niin komean kasan, että siitä tulee yhteensä 25 täyttä rekkakuormallista.

Lue lisää