Tiesitkö tätä?

Ketkä ovat Asterix ja Obelix? Mihin tarvitaan 28 rekkaa? Entä miten samppanja liittyy tehtaan avajaisiin? Lue lisää!

Asennustarvikkeiden ja -kalusteiden valmistuksella on Porvoossa pitkät perinteet. Asennustuotteet-tehtaalla työskentelee noin 100 ammattilaista eri toiminnoissa. Asennuskalusteita ja -tarvikkeita suunnitellaan, valmistetaan, pakataan ja markkinoidaan Porvoossa.

 

Lähempänä kuin arvaatkaan

ABB:n Porvoon tehtaassa valmistettuja tuotteita löytyy valtaosasta suomalaisia koteja – joko seinältä tai seinän sisältä!

Tehdas joka käynnistyi samppanjalla

Tehdas vihittiin vuonna 1998 käyttöön kastamalla kosteusvahdin anturit lasilliseen kuplivaa. Tämä juhlava prosessi sytytti valot ja käynnisti samalla tehtaan toiminnan!

Kelpaa esitellä

Olemme niin ylpeitä tehtaastamme, että esittelemme sitä mielellään muillekin! Porvoon tehtaalla vierailee tavallisesti vuosittain yli 1 000 asiakasta.

Tehdas täynnä ammattilaisia

Porvoon tehtaalla työskentelee noin 100 ABB:n ammattilaista, joista 54% miehiä ja 46% naisia. Ja pisin työura tehtaallamme on jo yli 40 vuotta!

Vankka kokemus asiakkaidemme apuna

Asiakkaitamme palvelee myyntitiimi, jonka yhteenlaskettu kokemus asennustuotteiden myynnistä on noin 220 vuotta!

Turvallisin pistorasia

Porvoossa valmistettu kaksoispistorasia sopii turvallisuutensa puolesta myös lapsiperheisiin. Se on nimittäin varustettu lapsisuojin, jotka ehkäisevät täysin sähköiskun vaaran.

Jussi on mukana vuosien varrella

Jussi-asennuskalusteet ovat olleet markkinoilla jo yli 30 vuotta, joten Jussi on ehtinyt olla mukana lapsuudenkodista opiskelijakämppään ja ensimmäiseen omaan kotiin.

Asterix ja Obelix

Tehtaan robotit ovat työtovereitamme, joten ne ovat saaneet ansaitusti myös persoonalliset nimet: Meillä työskentelee mm. Asterix, Obelix ja Rainer.

Valmistuksen tehokkuutta

Investointien ansiosta tehtaamme tuottavuus on noussut viime vuosina yli 40 %. Se merkitsee entistä kilpailukykyisempiä ja innovatiivisempia tuotteita.

Pintarasiat pinoon

Jos kuukaudessa valmistetut pintajakorasiat kasaisi päällekkäin, pino yltäisi melkein 18 kilometrin korkeuteen. (Olettaen, ettei se kaatuisi ennen sitä...)

Jatkoholkeilla läpi Suomen

Jos meillä vuodessa valmistetut jatkoholkit laittaisi peräkkäin, jonon pituus olisi lähes 1 000 kilometriä yltäen Porvoosta Suomen läpi melkein Nuorgamiin asti!

Pistorasioita Pohjoismaihin

Vuodessa tehtaamme valmistaa kaksoispistorasioita niin komean kasan, että siitä tulee yhteensä 28 täyttä rekkakuormallista.

Lue lisää

Select region / language