Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

ABB Ability™ Edge Industrial Gateway

Ota laitteistasi kaikki hyöty irti Edge-ympäristössä tai pilvessä


Täysin uusi ABB Ability™ Edge Industrial Gateway käyttää IoT-teknikkaa helpottamaan käyttöä. Se kerää kaikki tiedot kenttälaitteista ja ympäristöparametreista ja lähettää ne sitten yhteen helppokäyttöiseen käyttöliittymään.  

Ratkaisun ansiosta kaikkia siihen yhdistettyjä pien- ja keskijännitelaitteita voidaan seurata pilvipalvelun tai paikan päälle asennetun järjestelmän kautta. Yhteys pilvipalveluun onnistuu LAN-verkon kautta sekä optiona saatavien WiFi-moduulin tai mobiiliverkon kautta.
 
Edge Gateway

Käytä tietoja vain paikallisesta verkosta

Edge Industrial Gateway antaa tiedot käyttöösi paikallisesti omassa verkossasi. Voit käyttää ABB Ability™ Energy and Asset Managerin käyttöliittymää, mutta tiedot säilytetään paikallisesti eikä niitä siirretä pilveen.

... tai hyödynnä lisäpilvipalveluita:

Yhdistä ABB Ability™ Edge Industrial Gateway pilvipalveluun, jotta voit hyödyntää operatiivista potentiaalia entistä tehokkaammin. Käytä etäyhteydellä tietoja kohteen energiankulutuksesta ja laitteiden tilasta sekä lisätoimintoja, kuten ennakoivaa kunnossapitoa.

Yhdistä pien- ja keskijännitelaitteesi yhdellä ratkaisulla

ABB Ability™ Edge Industrial Gatewayn avulla voit nyt yhdistää käyttöliittymääsi seuraavat pien- ja keskijännitetuotteet ja -järjestelmät:

  • Kunnonseuranta (SWICOM, lämpötilan valvonta jne.)
  • Energian mittaus (mittarit ja analysaattorit)
  • Suojaus ja ohjaus (katkaisijat, kytkimet, releet, moottorin ohjauslaitteet, UPS)
  • Turvallisuus (valokaaren tunnistus)
  • Ratkaisut (pien- ja keskijännitelaitteiden keskukset ja kojeistot jne.) 

ABB Ability™ Energy and Asset Managerin arkkitehtuuri

Aiemmin asennettujen laitteiden yhdistäminen käy helposti. Laitteita ovat EQ-mittarit, System Pro M InSite, CMS-700, SWICOM tai Relion 615. Kytke ja käytä helposti Emax 2-, Ekip UP-, Tmax XT- ja TruONE™-laitteilla (joissa on Ekip Com Hub) tai ABB Ability™ Edge Industrial Gatewaylla Modbus RS-485- tai Modbus TCP -moduulin kautta.

 

Videoita

Loading documents

Lisätietoja

Contact us banner