Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Vahti-Jussi® 360 -läsnäolotunnistimet

Hyvä työkaveri ‒ luotettava ja tehokas

Älykkäät Vahti-Jussi®-läsnäolotunnistimet huomaavat kaiken. Ne reagoivat aina kun tarve vaatii. Ne huomaavat heti, kun valo täytyy kytkeä päälle tai pois, ja toimivat luotettavana kiintopisteenä pimeässä. Laadukkaat tunnistimet valvovat kohteitaan keskeytymättä ja luotettavasti.

Innovatiiviset ominaisuudet säästävät rahaa. Läsnäolotunnistimet pystyvät valojen lisäksi ohjaamaan lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä älykkäästi ja tehokkaasti. Oikean tunnistimen valinta riippuu katon korkeudesta, huoneen koosta, asennuspaikasta ja siitä, millainen liike järjestelmän täytyy tunnistaa. Esimerkiksi käytävissä liikettä on jatkuvasti, kun taas työhuoneissa voivat liikkua vain näppäimistöllä olevat sormet.

Värivaihtoehdot


Vahti-Jussi 360 -tunnistimia on saatavissa valkoisena ja alumiininvärisenä. Saatavissa olevat värit riippuvat tuotteen mallista.

pl-bm-praesenz-03

Tehokkuutta työpaikalle

Suurissa toimistotiloissa, pysäköintihalleissa ja pimeissä käytävissä pitää toimintoja ohjata tehokkaasti. Vahti-Jussi-läsnäolotekniikalla voidaan valojen lisäksi ohjata lämmitys-, ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmiä tehokkaasti ja luotettavasti. Tunnistimet aktivoituvat pienimmästäkin liikkeestä. Tulos: järjestelmään liitetyt laitteet ovat päällä vain silloin, kun niitä tarvitaan ‒ ilman erillistä ohjelmointia tai työprosessien määrittelyä.

Tärkeimmät edut ja ominaisuudet


  • Vahti-Jussi-läsnäolotekniikalla voidaan valojen lisäksi ohjata lämmitys-, ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmiä tehokkaasti ja luotettavasti.
  • Tunnistimet aktivoituvat pienimmästäkin liikkeestä.
  • Järjestelmään liitetyt laitteet ovat päällä vain silloin, kun niitä tarvitaan.
  • Vahti-Jussi-läsnäolotunnistimet soveltuvat erityisesti WC- ja pesutiloihin, yksittäisiin toimistohuoneisiin, suuriin toimistotiloihin (valot+ilmastointi) ja urheilutiloihin.
  • Neljästä sensorista ja peileistä muodostuva tunnistinjärjestelmä on tavallisia liiketunnistimia tehokkaampi.
  • Pienimmätkin liikkeet havaitaan luotettavasti, ja ne käynnistävät halutun toiminnon.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Lue lisää