Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Vahti-Jussi® BasicLINE -läsnäolotunnistimet

Valpas ja luotettava

Innovatiiviset ominaisuudet säästävät rahaa. Läsnäolotunnistimet pystyvät valojen lisäksi ohjaamaan lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä älykkäästi ja tehokkaasti.


Oikean tunnistimen valinta riippuu katon korkeudesta, huoneen koosta, asennuspaikasta ja siitä, millainen liike järjestelmän täytyy tunnistaa. Esimerkiksi käytävissä liikettä on jatkuvasti, kun taas työhuoneissa voivat liikkua vain näppäimistöllä olevat sormet.

BasicLINE-tunnistimallit


  • BasicLINE, perus: Soveltuu erityisesti WC- ja pesutiloihin sekä suuriin toimistotiloihin
  • BasicLINE, käytävä: Soveltuu erityisesti pysäköintihalleihin, käytäviin sekä WC- ja pesutiloihin
  • BasicLINE, mini: Soveltuu erityisesti sisääntuloauloihin sekä WC- ja pesutiloihin
Vahti-Jussi-BasicLINE-mallit

Tehokkuutta työpaikalle

Suurissa toimistotiloissa, pysäköintihalleissa ja pimeissä käytävissä pitää toimintoja ohjata tehokkaasti. Vahti-Jussi-läsnäolotekniikalla voidaan valojen lisäksi ohjata lämmitys-, ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmiä tehokkaasti ja luotettavasti. Tunnistimet aktivoituvat pienimmästäkin liikkeestä. Tulos: järjestelmään liitetyt laitteet ovat päällä vain silloin, kun niitä tarvitaan ‒ ilman erillistä ohjelmointia tai työprosessien määrittelyä.

Miellyttävää turvallisuutta

Vahti-Jussi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on läpikotaisin laadukas tuote. Huippuluokan älyteknologia vie sisä- ja ulkotilojen turvallisuuden uudelle tasolle ja saa asukkaat tuntemaan olonsa turvalliseksi. Älykkäät tunnistimet huomaavat kaiken. Ne reagoivat aina kun tarve vaatii. Ne huomaavat heti, kun valo täytyy kytkeä päälle tai pois, ja toimivat luotettavana kiintopisteenä pimeässä. Laadukkaat tunnistinjärjestelmät valvovat kohteitaan keskeytymättä ja luotettavasti. Ne varmistavat rauhallisen yöunen, ajavat kutsumattomat vieraat tiehensä ja kytkevät valot päälle ja pois automaattisesti, kun olet lomalla.

Tärkeimmät edut ja ominaisuudet


  • Vahti-Jussi-läsnäolotekniikalla voidaan valojen lisäksi ohjata lämmitys-, ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmiä tehokkaasti ja luotettavasti.
  • Tunnistimet aktivoituvat pienimmästäkin liikkeestä.
  • Järjestelmään liitetyt laitteet ovat päällä vain silloin, kun niitä tarvitaan.
  • Vahti-Jussi-malliston BasicLINE-läsnäolotunnistimet soveltuvat erityisesti WC- ja pesutiloihin sekä suuriin toimistotiloihin.
  • Neljästä sensorista ja peileistä muodostuva tunnistinjärjestelmä on tavallisia liiketunnistimia tehokkaampi.
  • Pienimmätkin liikkeet havaitaan luotettavasti, ja ne käynnistävät halutun toiminnon.

Lue lisää