ty-rap-logo

Korkean suorituskyvyn johdinsiteet

Innovatiivinen muotoilu ja räätälöidyt materiaalit tekevät Ty-Rap®-johdinsiteistä täydellisen tuotteen vaativiin kiinnitysratkaisuihin. Ty-Rap-johdinsiteitä on yritetty jäljitellä, saavuttamatta läheskään yhtä suorituskykyistä tulosta.

Ty-Rap®-tuotevalikoimasta löytyy vaihtoehto erilaisiin käyttöympäristöihin ja -sovelluksiin. Johdinsiteemme kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, liekkejä, jatkuvaa auringonvaloa ja UV-säteilyä, aggressiivisia kemikaaleja ja raskaita vetovoimia. ABB tarjoaa myös työvälineitä helpottamaan asentamista.

Edut

  • The Grip of Steel®: Ty-Rap-johdinsiteiden lukituslaite on ruostumattomasta teräksestä valmistettu, mikä takaa maksimilujuuden ja pidennetyn käyttöiän.
  • Vähemmän rasituskohtia: Ty-Rapin tasainen pinta vähentää rasituskohtia pidentäen tuotteen elinikää, kun taas urat takaavat pitävän kiinnityksen ja ehkäisevät luiskahtamista etenkin värähtelevissä kohteissa.
  • Vaivaton asennus: Matala ja ovaalinmuotoinen pään muotoilu helpottaa pään vetämistä johtonippujen läpi.
  • Suorituskyky vaativissa olosuhteissa: Saatavilla useilla eri materiaaleilla eli soveltuu käyttöön syövyttävissä, kemiallisissa, kuumissa, kylmissä ja muissa vaativissa olosuhteissa.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tarjontamme

Select region / language