Kabeldon-kaapelijakokaapit

Turvallista ja luotettavaa sähkönjakelua


Kabeldon-kaapelijakokaapit ovat kestävä ja turvallinen ratkaisu, ja ne täyttävät tiukimmatkin käyttöikävaatimukset. Kaapin merkittäviä etuja ovat esimerkiksi jatkuva toiminta, tilansäästö ja nopea asennus.

Jatkuvaan käyttöön
Kabeldon-kaapelijakokaapit on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, joten ne kestävät erilaisia ympäristöolosuhteita. Kaappi on kuumasinkitty ja sen lisäksi maan alle asennettavat osat on vahvistettu polymeeripinnoitteella, mikä takaa erittäin kestävän korroosiosuojauksen. Ulkoisten mekaanisten iskujen kestävyys on testattu standardin IEC 61439 arktisen ilmaston vaatimusten mukaisesti -50 asteen lämpötilassa.

Lisävauhtia projektiin
Kabeldon CDC -mallien toimitukseen kuuluu jalusta. Se on kiinteä osa kaapin rakennetta, eikä erillistä jalustaa siksi tarvita. Kiskostot ja kiskotuet on asennettu valmiiksi kaappiin, ja se toimitetaan täydellisenä kokoonpanona ja asennusvalmiina suoraan tehtaalta. Joustava integroitu jalusta mahdollistaa helpon asennuksen eri olosuhteissa. Modulaarisen mitoitusjärjestelmän ansiosta tarvittava tila voidaan laskea nopeasti ja helposti.

Säästää tilaa
Kaapin kiskojen vaiheväli on 85 mm ja kaappi on matalarakenteinen, joten asennus onnistuu vaivatta. Kaapit on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomiksi julkisilla paikoilla.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotetiedot ja dokumentit

Select region / language