ABB-Welcome suunnitteluohjelma

Helpoin tapa suunnitella ovipuhelinjärjestelmä

 

 

Pika-aloitus

Sopii yksinkertaisiin projekteihin, joissa kaikissa kerroksissa on sama määrä huoneistoja, jokaisessa huoneistossa on samat laitteet ja rakennuksessa on vain ulkoyksiköitä. Valintojen jälkeen käyttäjä voi joko siirtyä yksityiskohtiin napsauttamalla "Esikatselu ja muokkaa" tai siirtyä suoraan tulokseen.

Aloita suunnittelu

Käytä tätä työkalua, jos kaikki kerrokset ja huoneistot ovat erilaisia.

Tämän työkalun avulla voit räätälöidä yksilöllisesti kaikki yksiköt, kuten huoneistot, kerrokset ja rakennukset, sekä suunnitella kokonaisen asuinkorttelin.

Kytkentäkaaviot ja tuotedokumentaatio

Projektin dokumentaatio sisältää piirikaavion, jossa näkyvät johdotus- ja laiteasetukset. Kaikki tarvittavat järjestelmän osat, kuten paikallinen- tai apuvirtalähde ja linjayhdistimet, lisätään automaattisesti ja virrankulutusvaatimukset täyttyvät aina. Teoriassa lisätietoa ei tarvita, asenna järjestelmä vain asiakirjojen mukaisesti ja se toimii.

 

Suunnittele ovipuhelinjärjestelmäsi nopeasti ja helposti ABB-Welcome suunnitteluohjelman avulla!

Sen lisäksi, että säästät suunnitteluaikaa niin dokumentaatio syntyy myös ilman vaivaa. Tallenna projekti tietokoneellesi tai lataa se pilveen. Jos olet kirjautunut  MyBuildings-tilillesi, projekti tallennetaan sinne. Muussa tapauksessa voit myös saada URL-osoitteen, joka on voimassa 90 päivää.

Jos kohtaat ongelmia, voit ottaa yhteyttä ABB:n myyntitukitiimiimme napsauttamalla "Ota yhteyttä myyntitukeen" -painiketta. Näin voit lähettää sähköpostia suoraan ABB:lle, jossa on linkki projektiisi, ja tiimi auttaa sinua mielellään.

Lue lisää

Select region / language