Global site

ArTu-paneelikeskus

Sähköistä voimalaitoksesi hetkessä

ArTu PB -paneelikeskus on yksinkertainen ja nopeasti asennettu virranjakelupaneeli 1 250 A saakka.

ArTu-keskusjärjestelmän avulla voit suorittaa kojeiston nopean sähköisen asennuksen voimalaitoksessa hetkessä muutaman komponentin avulla. Sen ansiosta ArTu on houkutteleva ostos, jonka avulla kaluston ylläpito tapahtuu vaivattomasti.

ArTu-paneelikeskuksen erityisominaisuutena on huoltohenkilöstön erinomainen turvallisuus kompaktilla jakelualalla. Muita myönteisiä ominaisuuksia ovat yksinkertainen ja nopea huolto ilman pitkiä katkosaikoja ja varma suojaus jännitteellisiltä osilta.

Koska kokoojan ei tarvitse suorittaa lisätestejä paneelien erinomaisen valmiuden ansiosta, tarjous on erityisen houkutteleva. Asentajan on siis vain suoritettava jo tehtaalla valmistellun kojeiston asennus sähköverkkoon ja sovitettava se suunnittelijan määrittämiin MCCB-lähtösyöttöjohtoihin.

Paneelikeskuksen jakelupaneelit on testattu IEC 60439-1 / 61439-1-2 -standardin sekä UL67-standardin mukaisesti, ja niille on myönnetty LOVAG/ACAE-yhdenmukaisuustodistus ja UL-hyväksyntä.

  • Nimellinen palvelujännite - Ue jopa 690 V;
  • Nimellinen eristysjännite - Ui jopa 1 000 V;
  • Nimellinen syöksykestojännite - Uimp 8 kV;
  • Nimellinen oikosulun lyhytaikainen kestojännite - Icw jopa 65 kA;
  • Nimellinen oikosulun huippujännite - Ipk jopa 110 kA;
  • Suojausluokka - IP43;
  • Yhteensopiva 1- / 3- / 4 navalla varustettujen T1-XT1-, T3-XT3-, T4-, T5-, T6- ja T7-MCCB-mallien kanssa;
  • Vaihtoehto saapuvan katkaisijan kanssa tai ilman sitä.

Tarvitsetko lisätietoa?

ArTu PB -paneelikeskus
Mukautettu ArTu PB -paneelikeskus
ArTu PB Pan -kokoonpano

ArTu PB -paneelikeskus

Täysin koottu paneeli jakelukiskolla sekä maadoitusjohtimilla ja katkaisijoiden plug-in-kiskoliitännöillä, jotka sovitetaan saapuviin XT3 (250 A)-, T5 (400 ja 630 A)- tai T6 (800 A) -katkaisijoihin ja T1-XT1:n tai T3-XT3:n kaltaisiin lähtölaitteisiin.

Mukautettu ArTu PB -paneelikeskus

Osittain koottu paneeli jakelukiskolla sekä maadoitusjohtimilla, johon sovitetaan saapuviin XT3 (250 A)-, T5 (400 ja 630 A)-, T6 (800 A) ja T7 (1 250 A) katkaisijoihin sekä yksinapaiseen T1-, T1-XT1- ja T3-XT3- sekä T2-, T4- ja T5-lähtölaitteisiin kytkettävät plug-in-kiskoliitännät.

ArTu PB Pan -kokoonpano

Pan-kokoonpanovaihtoehdon avulla voit suunnitella oman mukautetun kojeistosi.

Tuotetiedot

Tuotedokumentit