Global site

OT160G-kuormankytkimet

Yksinkertainen ja älykäs rakenne tuo säästöjä

ABB:n OT160G-kuormankytkimet tarjoavat luotettavaa ja taloudellista suorituskykyä missä ja milloin tahansa. Kyseessä on laadukas peruskuormankytkin, joka tarjoaa konkreettisia etuja kaikissa AC-sovelluksissa. Laite tarjoaa kilpailuetua yhdessä älykkäässä ja pienikokoisessa paketissa. OT160G on uusien pienikokoisten kytkinten edelläkävijä.
       
Monipuolinen käyttö
OT160G on monikäyttöinen kuormankytkin, joka sopii erityisen hyvin virranjakeluun ja erilaisiin rakennussektorin käyttökohteisiin. Hyvän tehon ansiosta se kuitenkin soveltuu käytettäväksi lähes kaikissa kohteissa ja miltei millä tahansa teollisuussektorilla.
       
Pienemmät varastokustannukset
Voit säästää jopa 20 % varastokustannuksissa yksinkertaisen ja tehokkaan sivusta käytettävän kuormankytkimen laajan käyttöalueen ansiosta. Tarvitaan vähemmän tuotetyyppejä, kun yhtä yksinkertaista laitetta voidaan käyttää useissa sovelluksissa.
       
Helppo käyttö ja asennus
Yksinkertaisuus ja helppo asennus tuovat suoria säästöjä. OT160G:n älykäs rakenne tuo kustannussäästöjä, sillä asennukseen, määritykseen ja käyttöön kuluu vähemmän aikaa. Pienen koon ansiosta se voidaan asentaa helposti lähes mihin tahansa.

Hyvä suorituskyky ja pieni koko
Markkinoiden tämänhetkisiin johtaviin tuotteisiin verrattuna pienen mutta tehokkaan kehyksen käyttäminen voi tuoda säästöjä jopa 30 %. Tyypillisiin kilpailijoihin verrattuna OT160G antaa merkittävästi suuremmat hevosvoimat laajalla alueella ja 100 % suuremman tehon sekä 690 V -moottorissa että pohjois-amerikkalaisissa 600 V -järjestelmissä.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotetiedot ja -dokumentit

Tutustu myös