Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Selektiiviset pääkatkaisijat –
SMCB-laitteet

Verrattomalla suorituskyvyllä täytetään vaativimmatkin tarpeet

Selektiiviset pääkatkaisijat ovat sähkölaitteistojen ylikuorma- ja oikosulkusuojaan tarkoitettuja katkaisijoita. Ne tarjoavat alavirran johdonsuojakatkaisijoille täydellistä selektiivisyyttä ja ainutlaatuisen virtaa rajoittavan selektiivisyyden ansiosta erinomaista selektiivisyyttä ylävirran suojalaitteille.

Selektiiviset pääkatkaisijat soveltuvat jakelupiirien suojaukseen ja tarjoavat ihanteellisen ratkaisun kaikissa energianjakelujärjestelmissä, joita koskevat maksimikäytettävyysvaatimukset, kuten palvelinkeskuksissa, sairaaloissa, toimistorakennuksissa jne.

Koska selektiiviset pääkatkaisijat on suunniteltu ylijänniteluokkaan IV ja sisäänrakennettua eristystoimintoa varten, ne on ennalta tarkoitettu käytettäväksi pääasiallisena suoja- ja eristyslaitteena kaikissa pääjakokaapeissa tai mittarikeskuksissa.

ABB:n selektiiviset pääkatkaisijat ovat linjasta riippumattomia ilman minkäänlaista kytkentää ulkoiseen virtalähteeseen tai neutraaliin johtimeen.

Edut

  • Täydellinen selektiivisyys alavirran johdonsuojakatkaisijoille
  • Ainutlaatuisen virtaa rajoittavan selektiivisyyden ansiosta erinomainen selektiivisyys ylävirran suojalaitteille
  • Tarkoitettu käytettäväksi pääasiallisena eristyslaitteena.

Ominaisuudet
  • Erilliset sarjat DIN-kiskoasennukseen ja suoraan kiskoasennukseen
  • Saatavilla kaikki yleiset napaversiot (1, 2, 3, 4) sekä kolminapainen lohko yhden navan laukaisulla. Laukaisuominaisuudet Eselektiivinen ja Kselektiivinen.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tutustu myös

 

Tuotteen yleistiedot

S750

S750-sarjan selektiiviset pääkatkaisijat 40 mm:n 4- tai 5-napaisiin kiskojärjestelmiin tehtävään suoraan asennukseen, E-ominaisuus, 16–63 A, 1- ja 3-napainen lohko

S750DR

S750DR-sarjan selektiiviset pääkatkaisijat 35 mm:n DIN-kiskoihin tehtävään suoraan asennukseen, E- ja K-ominaisuus, 16–63 A, 1–4-napaa, 3-napainen lohko

S700

S700-sarjan selektiiviset pääkatkaisijat suoraan litteään pintaan tehtävään asennukseen, 40 tai 60 mm:n kiskoihin ja 35 mm:n DIN-kiskoihin sovitinten avulla tehtävään asennukseen, E- ja K-ominaisuus, 10–100 A, 1–4-napaa, mukana AUX (valinnainen)

 

Tuotetiedot ja -dokumentit

Product browser
Documentation
Loading documents