Global site

Moduulikontaktorit

DIN-kontaktorit

DIN-kontaktoreita käytetään yleisesti kiinteistöjen ohjauskeskuksissa mm. valaistuksen, lämmityksen, ilmanvaihdon, moottorien ja pumppujen kytkemiseen ja ohjaamiseen. Uusi tuotesarja 16 A …100 A toimii äänettömästi ja soveltuu erinomaisesti hiljaisuutta korostaviin käyttöympäristöihin, kuten hotellihuoneisiin ja vapaa-ajan asuntoihin.

DIN-kontaktorit ovat täysin yhteensopivia System Pro M compact -moduulikojeiden kanssa. Näin keskukseen avautuva näkymä on yhtenäinen ja siisti.

ESB_N ja EN_N -ohjauskela toimii sekä AC- että DC-ohjausjännitteellä. Kela on lisäksi häiriösuojattu, jolloin ohjauspiirin ylijännitteet eivät häiritse ohjauskelaa eikä kela ohjauspiiriä. EN_N tuotteiden etupaneelissa on manuaalisen ohjauksen kytkin 0 - Auto – 1, jonka ansiosta koskettimet voidaan tarvittaessa pakko-ohjata päälle esim. lämminvesivaraajaa ohjatessa.

Edut
  • Tuotesarja kytkentäominaisuudet on suunniteltu kiinteistöjen tehonohjaukseen kuten erityyppisten valaisimien ohjaukseen. Tällöin ne kestävät korkeita käynnistysvirtoja ja ovat kompaktin kokoisia.
  • ESB_N ja EN_N -kontaktorisarja tarjoaa keskukseen huolitellun ja yhtenäisen asennusilmeen yhdessä System pro M compact tuotesarjojen kanssa. Uudistuneen sarjan 16 A ja 100 A laajennuksilla kustannustehokkain ratkaisu löytyy nyt aiempaa paremmin.
  • Uusi ESB_N ja EN_N -tuotesarja täyttää teollisuusstandardin IEC 60947-4-1 sekä IEC 61095 standardin kiinteistöasennuksille, käyttöympäristön likaantumisaste 3. Tämä mahdollistaa tuotesarjan laajat käyttömahdollisuudet.
  • Kontaktoriin liitettävän apukoskettimen asennusaika on murto-osa aiempaan ratkaisuun verrattuna. Asennus voidaan tehdä käsin ilman työkaluja ja lisäksi sama apukosketin sopii sarjan kaikille tuotteille. Kosketinvaihtoehtoja on kaksi; 1S+1A ja 2S.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tuotetiedot ja dokumentit

Tuotetiedot
Dokumentit
Loading documents