Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

Lágyindítók

 

Az ABB lágyindítók növelik a motor élettartamát, mivel védik a motort a villamos igénybevételektől. Ezt úgy érik el, hogy optimalizálják az indítóáramokat, amelyek hagyományos indítás esetén nagy igénybevételnek teszik ki a villanymotort. Mivel számos beépített motorvédelmi funkciót tartalmaz, a motor jó kezekben van, ha ilyen lágyindítóval van ellátva. Az ABB lágyindítói szerelésbarátok is, és mivel egyszerű őket használni és a használatukat megtanulni, lerövidíthetik az összeszerelési és indítási időt. Mivel minden egy egységben van, amire szükség lehet, a megkerülő kontaktortól a túlterhelésvédelemig, egyetlen lágyindító kisméretű, ám teljes indítási megoldást jelenthet. Ezenkívül az ABB lágyindítói számos alkalmazás specifikus funkciójukkal nagy mértékben segíthetik a termelékenység növelését. A nyomaték szabályozás, szivattyútisztítás és számos egyéb funkció sokkal több lehetőséget kínál, mint pusztán a lágyindítás.

Fő előnyök

  • A beszerelés hatékonyságának javítása
  • Az alkalmazások termelékenységének növelése
  • A motor megbízhatóságának biztosítása

Fő jellemzők
 

  • Választék: PSTX, PST(B), PSE, PSR és PSS
  • Az ABB lágyindítói minden motoros alkalmazáshoz használhatók 3 A-től 1810 A-ig
  • Kisebb indulóáram és kisebb villamos igénybevétel a motoron és a hálózaton
  • Gyorsan és könnyen beszerelhető és beállítható, és kicsi a helyigénye
  • Kisebb mechanikai kopás a mechanikus részeken.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Hírek

Ajánlatunk

PST(B) lágyindító

A PST(B) lágyindítótípus a második legfejlettebb lágyindító az ABB kínálatában a mostanában bejelentett PSTX után, és az alkalmazásjavító funkciókat a motor és a terhelés védelmével ötvözi.

Link
PSE lágyindító

A PSE típus tökéletes kompromisszum a méret és a funkcionalitás között.

Link
PSR lágyindító

A PSR lágyindítótípus egy egyszerű, mégis megbízható indítási megoldás, amely csak a legalapvetőbb lágyindítási funkciókat tartalmazza: a lágyindítást és a leállítást.

Link

Termékek és dokumentumok

Eszközök
Termékböngésző
Dokumentumok
Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk