Compacte laadsystemen voor woningen

De vraag naar elektrische auto’s stijgt explosief en hetzelfde geldt voor laadoplossingen. ABB biedt laadsystemen voor iedere situatie. Onze compacte AC-laders zijn ideaal voor toepassing in particuliere woningen en appartementencomplexen. ABB combineert de beste functionaliteit voor de installateur en de gebruiker. Zo zijn de AC-laders van ABB gebruiksvriendelijk, veilig en toekomstbestendig.

Altijd connected

Dankzij de internetverbinding zijn de laders altijd voorzien van de laatste technologie. De installatie en configuratie is snel en eenvoudig, via de bijbehorende app. De laders zijn op afstand te beheren voor onderhoud, updates en verhelpen van storingen. De gebruiker heeft een eigen app voor starten/stoppen van laadacties en monitoring van laadsessie.

Slimme toepassingen

ABB AC-laders kunnen gebruikt worden in combinatie bij wooncomplexen in toepassing met load management voor extra veiligheid en ontlasting voor installatie en het net. ABB laadsystemen voor de woningmarkt zijn een praktische oplossing in een aansprekend design. 

Donny Jansen
Product Marketing Specialist
Smart Buildings - E-Mobility
Mobiel: +31611395799
E-mail: donny.jansen@nl.abb.com
 

Bent u op zoek naar ondersteuning of aankoopinformatie?


Ons aanbod  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language