Electrification Nederland

De enige wereld waar de volgende generatie recht op heeft. Die realiseren we alleen als we de krachten bundelen. Samen op weg. Naar een schonere, mooiere samenleving waarin we meer met minder doen. Het moet en het kan. Met slimme, veilige en duurzame technologie. In co-creatie grijpen we de kansen die er zijn. Kijk naar de toekomst. En weet dat die toekomst vandaag begint. Samen elektrificeren we Nederland.

ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

Interessante highlights voor u

 

Onze producten voor uw toepassing


Hoe kunnen we u helpen?

De transitie naar een CO2-arme wereld is allesomvattend. Daarom betekent het voor iedereen iets anders. Ieder met eigen vragen. Voor u gaat dat misschien over innovatieve oplossingen en (gebouw)installaties. Voor een ander over regelgeving, richtlijnen en certificeringen. Of over de uitdaging van een bomvol energie-grid. 

Van woningbouw, utiliteit tot industrie, ABB is er voor u. Door onze kennis te delen en met vergaande partnerships. En uiteraard met producten en oplossingen die onze samenleving productiever en duurzamer maken. Ontdek de kracht van co-creatie met ABB in úw sector. 

Nuttige links

Elektrificeren geeft energie

Hoe zorgt u voor een energie-efficiënt gebouw dat klaar is voor de toekomst? Een gebouw dat voldoet aan wet- en regelgeving in een snel veranderend energielandschap? Het is een uitdaging voor installateurs, paneelbouwers, facilitymanagers, gebouweigenaren, projectontwikkelaars en adviseurs. Om u te helpen, hebben we passende oplossingen, informatie, workshops en trainingen op een rij gezet. 

ACE - Accelerate | Co-create | Experience

Wilt u een smart building realiseren? Energiemanagement ultiem inzetten? Een toekomstbestendige installatie bouwen? ABB helpt. Kom met uw bouwteam naar ACE. ACE is een unieke werkmethode, ontwikkeld om samen aan de slag te gaan met het schetsen van de ideale contouren van uw efficiënte, gezonde en effectieve gebouw.

ABB Experience: ervaar onze producten

Beleef en ontdek de producten en oplossingen van ABB in de praktijk. De meest inspirerende noviteiten speciaal voor bouw, utiliteit en industrie. Meer informatie over de ABB Experience:

Tijdens de maanden juli en augustus alleen bezoek mogelijk op afspraak

Bekijk ABB Experience Direct een afspraak maken

Meer...

Vacatures
Werken bij ABB
Select region / language