Utiliteit

Samen bouwen aan slimme en duurzame gebouwen


Slimme gebouwen dienen aan heel wat eisen te voldoen; duurzaamheid, energiegebruik en -opwekking, flexibiliteit voor veranderde exploitatie in de toekomst, een gezond binnen klimaat en beheersbare kosten. En dienen ook geschikt te zijn voor uiteenlopende gebruikers.

ABB biedt concrete oplossingen voor de gebouwen van vandaag en morgen. Van hoogwaardige installatieproducten tot complete gebouwbeheersystemen. We bereiken efficiëntie door verlichting, airconditioning, ventilatie en verwarming geïntegreerd aan te sturen. En effectiviteit door toepassen van slimme sensoren, bewegingsdetectie en AI. Zo realiseren we gebouwen die energie-efficiënt en veilig zijn. En die optimaal comfort bieden aan de gebruikers en bezoekers. 

Het beheer van deze slimme gebouwen kan volledig op afstand plaatsvinden. Geholpen door overzichtelijke dashboards. Zo heeft u de functionaliteit volledig in de hand, maar ook de kosten. Maak kennis met de kracht van ABB in utiliteit.
Samen elektrificeren we Nederland.

ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

Vraagstukken in de utiliteitsbouw

Interactieve

Slim Gebouw tool

Ontdek ABB’s intelligente, bereikbare en haalbare oplossingen voor de slimme gebouwen van nu.

Oplossingen voor ieder type gebouwVerken de online 3D gebouwen

Verken de 3D-ruimte van ABB Building Solutions en ontdek de voordelen voor elk type gebouw, en stel u voor hoe de Building Performances aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.


Nieuws
Hoe ziet een dag eruit in een ABB Smart Office?

Volg Facility Manager Willem-Jan op zijn werkdag. De animatie geeft in enkele minuten een beeld van de mogelijkheden van het Smart Office. 


Case-film Verweij

Hoe ziet de winst van het goed managen en monitoren van energiestromen eruit? Het Smart Office Verweij in Nieuwegein laat het zien. Verweij realiseerde een nieuw Nul op de Meter (NoM) kantoor vol met slimme technologie en een gezonde werkomgeving, waar informatiestromen en -systemen aan elkaar zijn gekoppeld via ABB Ability™. 

Producten en oplossingen


ACE - Accelerate | Co-create | Experience

Wilt u een Smart Building realiseren? Energiemanagement optimaal inzetten? Een toekomstbestendige installatie realiseren? ABB ACE helpt. ACE is een unieke werkmethode die u en uw bouwteam helpt om razendsnel een Smart Building te ontwerpen. In slechts 3 uur schetsen de contouren van uw efficiënte, gezonde en effectieve gebouw.Support Portal Banner

Select region / language