Elektrificeren geeft energie

Oplossingen voor energie-efficiënte gebouwen

Netcongestie, wetgeving, hoge energiekosten, verduurzamen van productielocaties? Op het gebied van energie hebben we te maken met grote veranderende behoeften van opdrachtgevers en eindgebruikers. Maar welke energie-oplossingen werken nu het beste voor de klantsituatie en het gebouwtype?

Hier helpen we u op weg met informatie en concrete oplossingen die zijn afgestemd op de vragen van uw klanten. Van vragen over 'energie besparen in woningen', 'hoe te voldoen aan de verplichting van GACS in de utiliteit en industriële gebouwen in 2026' tot vragen over 'batterij-energieopslagsystemen' en 'laadpleinuitbreiding zonder extra netcapaciteit toe te voegen'.

Check snel de oplossingen en de mini-trainingen, kennisdocumenten, webinars en events die we voor u hebben klaargezet. Zo kunt u concreet aan de slag. Elektrificeren geeft energie!

Samen elektrificeren we Nederland

 

Wat betekent dit voor mij?

1-0744-03_Energie2024_CTA_1_727x727px 
Mini-congres Energiemanagement concreet gemaakt
In samenwerking met Vakbeurs Energie | 17 oktober 2024

Op 17 oktober 2024 vanaf 12:00 uur kunt u deelnemen aan het mini-congres Energiemanagement concreet gemaakt van ABB. Op de Vakbeurs Energie staan energiemanagementoplossingen (voor woningbouw, utiliteit en industrial buildings), duurzame energie en energiebesparing centraal.

Tijdens de sessie ontdekt u o.a. meer over:

  • (Toekomstige) Europese en Nederlandse wetgeving
  • De energieslurpers in een woning, gebouw of industrial building
  • Oplossingen voor mogelijke netcongestieproblemen
MEER INFO EN GRATIS AANMELDEN

Nog meer weten?

Bekijk hieronder het gebouwtype van uw keuze of klik op uw vakgebied voor informatie die aansluit op uw situatie.
 
Select region / language

Populaire koppelingen