Laadoplossingen voor Commercial Buildings

Elk gebouw krijgt ermee te maken: de toenemende vraag naar laadvoorzieningen. Door wettelijke verplichting (bij 10+ parkeerplaatsen dient u in laadplekken te voorzien) en vooral om eigen personeel, bezoekers, gasten en klanten te kunnen faciliteren. En al die gebruikers hebben verschillende laadbehoeften. ABB biedt laadoplossingen voor iedere situatie. Van compacte AC-laders die tot DC snelladers die zwaardere voertuigen en bezoekers in een mum van tijd van een groot rijbereik voorzien.

Load management en netcapaciteit

ABB laadoplossingen zijn eenvoudig in serie te plaatsen en zijn standaard voorzien van load management. Dit reguleert de piekvraag door stroom dynamisch over de voertuigen te verdelen, zorgt voor veiligheid en ontlast het net. Dankzij load management is een zwaardere stroomaansluiting vaak niet nodig. Handig! Kan het nog slimmer? Jazeker.

Slimme energiemanagement integratie

ABB kan AC- en DC-laders in één installatie combineren. Zo kunt u diverse gebruikers en laadbehoeften optimaal bedienen. Bovendien kunnen de laadclusters gekoppeld worden aan het energiesysteem van het gebouw. Dat levert bijzondere voordelen. Dankzij slimme software (Eisbär op basis van SCADA) gaan uw laders nu een interactie aan met uw PV-installatie en/of energieopslag. Zo worden laadsessies bijvoorbeeld slim afgestemd op het moment dat de zon schijnt en maakt u altijd optimaal gebruik van de energie.
Donny Jansen
Product Marketing Specialist
Smart Buildings - E-Mobility
Mobiel: +31611395799
E-mail: donny.jansen@nl.abb.com
 

Bent u op zoek naar ondersteuning of aankoopinformatie?

schema

De beste functionaliteit voor gebruiker en installateur

ABB combineert de beste functionaliteit voor de installateur en de gebruiker. Dankzij de internetverbinding zijn de laders altijd voorzien van de laatste technologie. De installatie en configuratie is snel en eenvoudig via de bijbehorende app. De laders zijn op afstand te beheren voor onderhoud, updates en verhelpen van storingen. Koppeling met de back-office maakt het mogelijk om betaaldiensten en uitgebreide technische ondersteuning te integreren.

Totaaloplossing

ABB levert oplossingen van een enkele lader tot een compleet heterogeen laadcluster inclusief energiemanagement. Dankzij de modulaire opzet en openheid naar meerdere communicatieprotocollen zijn onze laadsystemen toekomstbestendig en kunnen meegroeien met uw bedrijf.

Ons aanbod

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language