Ontdek de ABB Experience in Nieuwegein

Inspirerende noviteiten in de praktijk

Wilt u als professional de meest inspirerende noviteiten in de bouw, utiliteit of industrie zelf ontdekken en beleven? Alleen of samen met uw opdrachtgever? Breng dan een bezoek aan de ABB Experience in De Woonindustrie in Nieuwegein.

De ABB Experience biedt informatieve demonstraties van technische noviteiten van ABB, Busch-Jaeger en VanLien. Voor professionals die innovatieve producten in hun toepassingsgebied willen bekijken, bedienen en ervaren. En dat alles met een duidelijke focus op thema’s als energie-efficiëntie, veiligheid, continuïteit, comfort en installatiegemak. 

Speciaal voor bouw, utiliteit en industrie
Zo is de Living Space® Experience een must om de laatste mogelijkheden te ervaren op het gebied van gebouwautomatisering en het verduurzamen van woningen. Ontdekt u in de Building Space® Experience slimme oplossingen op het gebied van zorg, kantoor, hotel en noodverlichting in praktijk. En biedt de Industry Experience innovatieve producten, systemen en ontwikkelingen in de veranderende industriemarkt. Ideaal dus om inspiratie op te doen, opdrachtgevers te enthousiasmeren en bij te blijven. Doen dus!


Bezoek gratis de ABB Experience

Select region / language