Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Oplossingen voor de utiliteit

Zorg, werk, leisure en noodverlichting in praktijk

Als elektrotechnisch installateur, system integrator, architect, projectontwikkelaar of bouwadviseur bent u continu op zoek naar de juiste producten die een meerwaarde kunnen bieden aan uw klanten en opdrachtgevers. En dat is precies wat de Building Space® Experience u biedt.   


De Building Space® Experience heeft talloze slimme oplossingen in huis voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in praktijk. Zo ziet u in de zorgkamer wat huisautomatisering voor ouderen in een thuissituatie kan betekenen. Zijn er toepassingen voor een gezond en veilig binnenklimaat en ontdekt u de nieuwste vergader- en presentatiemogelijkheden voor bijvoorbeeld kantoren. En speciaal voor leisuredoeleinden is er een moderne hotelkamer ingericht, inclusief een slim toegangs- en welkomsysteem.

Noodverlichting in praktijk
In de Building Space® Experience treft u tevens een interactieve experience aan op het gebied van noodverlichting. In de setting van een hotel ervaart u in praktijk wat noodverlichting in een noodsituatie betekent en hoe efficiënt de vluchtrouteaanduiding en -verlichting van VanLien werken. Een ervaring die u niet mag missen!


Nieuw in de Building Space® Experience: verdelers

De Building Space® Experience in Nieuwegein is uitgebreid. En wel met een complete verdeleroplossing voor commercial buildings. In de nieuwe ruimte vind je namelijk een totaaloverzicht van de verdelers van ABB. Voor toepassing in ongeacht welk gebouw dan ook; van hotels tot infraprojecten.

De verdeelsystemen kenmerken zich door de volgende eigenschappen:

  • weerbestendig;
  • brandwerend;
  • toepassing in zowel conventionele bouw als gebouwen met kritische processen (zoals ziekenhuizen, telecombedrijven en datacenters);
  • kan gebruikt worden in combinatie met ABB-componenten zoals KNX en SMISSLINE TP, het aanrakingsveilige distributiesysteem.

Plan nu je gratis bezoek.