Industrie

Technologische innovaties voor een duurzame industrie


Veranderingen in het energielandschap, druk op marges, continue verbetering van efficiency en snel kunnen schalen en schakelen, zijn grote uitdagingen in de industrie. ABB biedt antwoorden met concrete technologische innovaties. 

Digital, connected, standalone en intelligent geïntegreerde producten en systemen. Zo realiseren we oplossingen voor flexibele energiedistributie en voor geavanceerd energiemanagement die installaties en productielocaties slimmer en vooral duurzamer maken. We helpen bij het automatiseren van processen en bij het verzamelen, monitoren en gebruiken van data om het maximale te halen uit productielijnen. We dragen bij aan (machine)veiligheid met ontwerpen, componenten en systemen, zodat iedere operatie optimaal veilig en productief verloopt. 

Ons team deelt een passie voor industrie en innovatie, geeft gericht advies en staat klaar om samen met u te werken aan maatwerkoplossingen voor een duurzame industrie.
Samen elektrificeren we Nederland.

ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

De segmenten

ABB-Industrie Oplossingen Overige Segmenten

 Overige segmenten

Datacenters >>
Marine >>
Kritieke stroomvoorziening >>
Transport, rail en infrastructuur >>
Energieopslag >>
Zonne-energie >>
Windenergie >>
• Olie en gas >>Ervaar de mogelijkheden in de Industry Experience

Verduurzamen in tijden van energietransitie zorgt voor een verandering die vele voordelen brengt. Het verlengt de levensduur van installaties, geeft diepgaand inzicht in onderhoud, maakt optimaal gebruik van data mogelijk en vereenvoudigt het voldoen aan regelgeving. Wilt u het zelf ervaren? Dat kan in de ABB Industry Experience in Nieuwegein. 


Nieuws
ABB Ability™

Digitale oplossingen voor een veilige, intelligente en duurzame elektrificatie. Verlaag kosten en verhoog efficiëntie met datagestuurde inzichten.


Producten en oplossingenSupport Portal Banner

Select region / language