Smart Manufacturing

Intelligente oplossingen voor een toekomstbestendige machinebouw


Data is de bron voor voortdurende verbetering van kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en efficiëntie. Digitalisering biedt onbegrensde mogelijkheden in Smart Manufacturing. Dat vraag wel om heldere doelen met verregaande integratie van systemen en subsystemen en een platform voor dataverzameling, analyse, aansturing en monitoring van prestaties.

ABB biedt concrete oplossingen voor een hoog niveau in Smart Manufacturing. Van enkele ‘connected assets’ tot ABB Ability™ het veelzijdige en schaalbare digitale platform voor monitoring en management van complete (productie)installaties. 

ABB denkt mee en vooruit. Met oplossingen die antwoorden bieden op belangrijke vraagstukken én met partnership. Onze experts weten met aandacht voor vragen, pijnpunten en kansen - oplossingen te creëren die echt verschil maken. Vandaag en morgen.

ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

Verder praten over Smart Manufacturing?


Mark Vreeswijk
Business Development OEM
E-mail: mark.vreeswijk@nl.abb.com
Tel: +31 (0)6-15635810

ABB oplossingen voor Smart ManufacturingSneller en efficiënter toekomstbestendige machines ontwerpen

Met ABB ontwerp-, calculatie- en configuratietools kunt u het ontwerpproces van uw engineeringteam optimaliseren. Boek nu een gratis ‘Lunch & Learn’ en ga direct aan de slag.


3-stappen-plan voor veilige machines

Het ontwerpen en engineeren van machines is maatwerk en vraagt om creatief partnership. Meer weten over machineveiligheid, richtlijnen en risicoanalyses? Dit (Engelstalige) handboek is een handleiding en 3-stappen-plan voor machinebouwers voor het ontwerpen van veilige machines. Naast de Europese richtlijnen en Machinerichtlijn vindt u relevante case studies en oplossingen. 

Hoe eenvoudig of complex de uitdaging ook is: ABB ontwikkelt graag met u de passende oplossing.


Nieuws


Producten en oplossingen


Experts aan het woord


Support Portal Banner
Select region / language