Machineveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie

Engineered by you. And us.

Een machine die functioneel en efficiënt is – machinebouwend Nederland is er dag in dag uit mee bezig. Maar het resultaat van hun activiteiten moet ook voldoen aan strenge veiligheids- en gezondheidseisen. Dat kan zorgen voor een lastige spagaat. In dat spanningsveld biedt ABB onder het motto ‘Engineered by you. And us.’ oplossingen voor een evenwichtige combinatie van machineveiligheid én voedselveiligheid. Een combinatie die naadloos aansluit op de wensen en eisen van machinebouwers. Juist dergelijke oplossingen stellen de machinebouwers in staat om meerwaarde te bieden voor klanten in de F&B-markt.

Spreek met onze machineveiligheid expert


Erwin Rodenburgh
Product Marketing Specialist
Motor starting & safety

Mobile: +31 6 211 057 40
Email: Erwin.rodenburgh@nl.abb.com

Veiligheid gebruiker garanderen

Uit oogpunt van machineveiligheid moet alles op en aan een machine zo goed mogelijk zijn afgeschermd om de veiligheid van de gebruiker te garanderen. Uit hygiënisch oogpunt moet een installatie echter open en reinigbaar zijn. Daarnaast is een hogere productie en de daarmee gepaarde productiesnelheid essentieel voor deze sector. Deze op het oog tegenstrijdige belangen roepen om een gedegen aanpak van het machineontwerp.

Engineered by you. And us.

ABB’s oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie vinden hun oorsprong in uw praktijk en passen daarom als een handschoen. ABB kent en begrijpt de uitdagingen voor de voedingsmiddelenindustrie en werkt als innovatieve technologiepartner nauw met de industrie samen aan oplossingen - voor een hogere productiviteit, kortere productiecycli, verbeterde kwaliteit of een energiezuinig en traceerbaar productieproces. Connectiviteit en digitalisering nemen daarbij een centrale plaats in.

Maandelijkse nieuwsbrief

Meld u hier aan

Webinars en events

Webinar terugkijken: oplossingen voor machineveiligheid

Veiligheidsrelais, Programmeerbare veiligheidscontrollers, Integrated safety

Bekijk het webinar

Oplossingen

‘Must reads’ voor elke machinebouwer

Partners voor business

Samen met u ontwikkelen we passende oplossingen

Veilige, intelligente en duurzame productie in de voedingsmiddelenindustrie met machine-oplossingen die zich onderscheiden door machineveiligheid, voedselveiligheid, flexibiliteit en digitalisering? Hoe eenvoudig en herkenbaar of hoe complex en veelzijdig de uitdaging ook is: ABB ontwikkelt samen met u de passende oplossing.

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language