Food & Beverage

Slimme en veilige oplossingen voor de voedingsindustrie


De wereld van de voedingsindustrie is uitdagend. Hoge kwaliteit, hoog volume en steeds scherpere eisen op het gebied van hygiëne, traceerbaarheid en compromisloze veiligheid stellen hoge eisen aan de productieomgeving.

De Food & Beverage industrie is gebaat bij state-of-the-art technologie. Oplossingen die continuïteit bieden, betrouwbare productie onder extreme omstandigheden. Oplossingen die energie-efficiënt zijn, voorbereid op duurzame productie en CO2-reductie. Systemen die flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid bieden.

Een toegewijd team van experts staat voor u klaar om samen met u slimme procesinnovaties te ontwikkelen waarmee u uw prestaties verder verhoogt.

ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

Verder praten over oplossingen voor F&B?


Mark Vreeswijk
Business Deveopment OEM
E-mail: mark.vreeswijk@nl.abb.com
Tel: +31 (0)6-15635810

ABB oplossingen voor Food & Beverage

Uitdagingen in de F&B-industrie

Veilige, intelligente en duurzame productie in de voedingsmiddelenindustrie met machine-oplossingen die zich onderscheiden door machineveiligheid, voedselveiligheid, flexibiliteit en digitalisering? Hoe eenvoudig en herkenbaar of complex en veelzijdig de uitdaging ook is: ABB ontwikkelt samen met u de passende oplossing. Engineered by you. And us. Whitepaper voedselveiligheid met 4-stappenplan voor voedselveilige machines

In de voedingsmiddelenindustrie zijn (voedsel)veilige machines van onschatbare waarde. Maar waar moet u als OEM, system integrator of gespecialiseerde installateur precies rekening mee houden? Welke wet- en regelgeving is er? Wat betekent EHEDG en HACCP? Welke stappen worden doorlopen op weg naar een voedselveilige productieomgeving? Deze en andere vragen worden beantwoord in het whitepaper Voedselveiligheid.


Nieuws


Producten en oplossingen
Support Portal Banner
Select region / language