Datacenters

Slimme data heeft slimme energie nodig

Energie en inzicht voor de datacenters van morgen.

In de dynamische, snelle datacenterindustrie is verandering de enige constante. Al meer dan een eeuw is ABB toonaangevend in industriële energie en automatisering. Samen met onze klanten werken wij dagelijks aan nieuwe uitdagingen. Juist door die samenwerking weten klanten zich verzekerd van toekomstbestendige oplossingen – oplossingen die ook passen bij uw schaal, snelheid en duurzaamheidsambities van morgen. Samen met u vinden we de antwoorden en beste datacenteroplossingen . 

U bent de expert in uw bedrijf en wij zijn er om u te ondersteunen, waar ter wereld u - of uw datacenter - zich ook bevindt. 

Spreek met onze datacenter expert

Freek van Alphen
Segment Manager Datacenter Solutions
Telefoon: +31104078972
E-mail: freek.alphen@nl.abb.com

ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

ABB oplossingen voor datacenters

In vijf stappen een duurzaam datacenter

Duurzaamheid   

Maak uw datacenter CO2-neutraal  

 

Voor de datacentermarkt is niets zo actueel als het thema energie-efficiëntie. De sector is koploper op het gebied van duurzame innovatie. Dat geldt niet alleen voor de energie-efficiëntie van de datacenters zelf maar ook voor de inkoop en toepassing van duurzame energie. 

Zelfs nu de digitale versnelling ongekende vormen aanneemt en de vraag naar gegevens exponentieel groeit, werkt de datacentermarkt aan het nakomen van zijn duurzaamheidsbeloften. Daartoe behoren de inkoop van 100% koolstofvrije energie , hergebruik en reparatie van diensten, prioriteit geven aan watergebruik, het recyclen van warmte en energie-efficiëntie. Meetbare doelen die stuk voor stuk door de sector worden behaald. 

ABB heeft deze whitepaper gemaakt waarin vijf belangrijke stappen op rij worden gezet voor het bereiken van een duurzaam datacenter.  Elke stap gaat gepaard met een schat aan advies en suggesties, inclusief de nieuwste technologieën op de markt. 

Nieuws

Producten en oplossingen

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language