Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

‘Always on’ voor het datacenter van Interconnect

Datacenters vormen de technologische backbone van onze informatiemaatschappij. In deze wereld draait alles om betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de servers. Voor het datacenter van Interconnect in Eindhoven, richtte ABB een geavanceerde noodstroomvoorziening in, die slim meegroeit met de business van Interconnect.

Beschikbaarheid is alles

Jeroen Stevens, CTO Interconnect: “Klanten en eindgebruikers moeten kunnen vertrouwen op onze systemen. Zij zijn voor hun bedrijfsvoering afhankelijk van de informatie die op de servers in ons datacenter staat opgeslagen. Beschikbaarheid is alles. Dat is de reden dat we voor een UPS van ABB hebben gekozen.”

Strak en stabiel

ABB installeerde de nieuwste UPS, de DPA 500. Deze voorziet in directe stroomvoorziening bij uitval van het net, zónder schakelmoment. Ook vangt het systeem fluctuaties in het net in stroomsterkte en spanning op. Zo levert de UPS een strakke uitgangsspanning, wat de stabiliteit van de servers ondersteunt. 

Modulair: groeit mee

Freek van Alphen, Segment Manager Datacenter Solutions bij ABB: “Een ander groot voordeel dat dit systeem met zich meebrengt is de modulariteit. Je kunt het stap voor stap uitbreiden, waardoor de initiële investering beperkt is en het systeem meegroeit met je business. Dit principe hebben we ook bij Interconnect toegepast.”

Life cycle beheer

Naast de fysieke systemen neemt ABB voor Interconnect het gehele life cycle beheer uit handen. ABB verzorgt 15 jaar lang het preventieve en correctieve onderhoud. Zo heeft Interconnect geen omkijken naar zijn noodstroomvoorziening en kan het zich optimaal bezighouden met kernactiviteiten.

Vertrouwen

Jeroen Stevens: “Vertrouwen is key. Dat is de motor van onze business. We werken daarom uitsluitend met partners die zich in de techniek hebben bewezen en waar we een lange termijn commitment mee hebben. ABB is die betrouwbare partner.” 
 

De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van datacenters speelde een belangrijke rol in de keuze voor ABB.

BEKIJK DE CASE-VIDEO

Meer weten over modulaire noodstroomvoorziening 
voor uw bedrijfskritieke systemen? 

De UPS DPA 500 heeft een power range van 100 kW tot wel 3 MW. Met hoge energie-efficiëntie, schaalbaarheid en eenvoud in beheer, biedt deze DPA 500 de beste total cost of ownership in de markt. ABB informeert u graag over de mogelijkheden in uw situatie;

Freek van Alphen
Segment Manager ABB Data Center Solutions 
+31 (0)6 5347 4500
freek.alphen@nl.abb.com
 
  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact