Industrial Plants

De duurzame fabriek van de toekomst

Met slim energiemanagement naar duurzame fabrieken


Industrial Plants vormen het kloppend hart van ondernemend Nederland en leveren letterlijk en figuurlijk de brandstof voor de motor van veel bedrijven. Ook in deze industriële omgevingen speelt de vraag: Hoe kunnen we verduurzamen en groeien? Klinkt dat als een lastige spagaat of een win/win-situatie? Voor steeds meer bedrijven is dat laatste het geval want verduurzamen draait steeds vaker om energie-efficiëntie. En energie-efficiëntie betekent: kosten besparen en uw concurrentiepositie verbeteren. Een voorsprong nemen in plaats van op achterstand raken. ABB ondersteunt industriële bedrijven bij het verduurzamen van hun processen met concrete oplossingen voor energiemanagement, veiligheid, gebouwautomatisering en nog veel meer.

ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

Verder praten over Industrial Plants?


Johan Bestebreur 
Segment Manager Industrial Plants
E-mail: johan.bestebreur@nl.abb.com
Tel: +31 (0)6-25280621

Slimme en duurzame Industrial Plants

Energy Efficiency

Energie-efficiënte processen en productlocaties in Industrial Plants zijn niet alleen de start voor kostenbesparingen maar worden ook steeds vaker opgelegd door regelgeving. De informatie- en energiebesparingsplicht is daar een goed voorbeeld van.

Continuïteit

Onverwachte stilstand is het laatste wat in een Industrial Plant gewenst is. Dat wordt bereikt door optimaal gebruik te maken van gegevens van apparatuur en systemen. ABB biedt u tools en systemen voor correctief, preventief en voorspellend onderhoud. Zo wordt de kans op stilstand tot een minimum beperkt.

Flexibiliteit

Wie in Industrial Plants grip op zijn processen wil hebben, moet flexibel kunnen reageren. Wat vandaag gewoon is, kan volgend jaar alweer aanpassing nodig hebben. Groei moet eenvoudig zijn op te vangen. Voor maximale flexibiliteit kiest u voor een oplossing die op dat moment het best bij uw laagspanningsverdeler past. Een oplossing die ondersteuning biedt voor het op afstand uitlezen en inzien van installaties en waarmee deze snel en eenvoudig zijn aan te passen.

CO2 reductie

CO2 uitstoot en Industrial Plants zijn jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Met de klimaatdoelstellingen en het toenemende milieu- en energiebewustzijn richt de focus zich meer en meer op vermindering van de CO2 uitstoot van fabrieken.

Veiligheid

Wie Industrie zegt, kan niet om het thema veiligheid heen. Processen, systemen, draaiend materieel of connectiviteit - onder alle omstandigheden moet een maximale veiligheid zijn gegarandeerd. Voor personeel én middelen. ABB biedt een schat en veiligheidskennis en -ervaring en een breed scala aan oplossingen en systemen. Lees hier hoe die aansluiten op uw procesomgeving.

Digitalisering

Maak van u Industrial Plant een 'smart plant' door digitalisering; een omgeving waar een digital twin een vanzelfsprekend is. Digitalisering van apparatuur en instrumentatie geeft u maximaal inzicht in het gedrag van uw systemen. Dat stelt u in staat om het onderhoud slimmer, efficiënter en voorspellend in te richten. Zo bent u op iedere moment voorbereid op de toekomst.


Gratis stappenplan ‘Slimme en duurzame industriële omgevingen’

In 6 stappen naar een toekomstbestendige productielocatie

De noodzaak voor verduurzaming van industriële locaties is groot. Toekomstbestendige productielocaties anticiperen op de veranderende wet- en regelgeving. Hoe? In dit concrete stappenplan leest u hoe u stapsgewijs toewerkt naar een slimme en duurzame industriële omgeving. Samen buigen we complexe uitdagingen om naar mooie kansen en slimme oplossingen.

Ervaar de mogelijkheden in de Industry Experience

Verduurzamen in tijden van energietransitie zorgt voor een verandering die vele voordelen brengt. Het verlengt de levensduur van uw installaties, geeft diepgaand inzicht in onderhoud, maakt optimaal gebruik van data mogelijk en vereenvoudigt het voldoen aan regelgeving. Wilt u het zelf ervaren? Dat kan in het ABB Experience Center in Nieuwegein.  Maak kennis met concrete oplossingen op het gebied van energie-efficiëntie, energiedistributie, machineveiligheid, robotica en critical power. ABB Industry Experience is dé plek om kennis en inspiratie op te doen. 


Nieuws


Producten en oplossingen
Support Portal Banner

Select region / language