Du kan se denne siden i:

  • NO

Messeguide - Design - Kvalitet som synes!

Stilige produkter for bolig og leiligheter

ABB har i over 30 år produsert installasjonsmateriell for det nordiske markedet. Det meste av installasjonsmateriellet er produsert på vår fabrikk i Finland mens noe produseres i våre fabrikker som ligger nord i Europa. Produktene er konstruert for å møte de kravene som er tilknyttet installasjonskulturen og standardene som gjelder i Norden og det fokuseres på enkel installasjon og høy kvalitet og sikre produkter.

Impressivo
IMPRESSIVO® serien har et stilrent design som passer til moderne farger i private hjem, hoteller, kontorer og offentlige bygg. Standard fargeutvalg i denne serien er hvit, sort matt, alu. og antrasitt. Produktene er av høyeste kvalitet og holder fargen og glansen i årevis.

Med designserien IMPRESSIVO® så har du utallige muligheter til å sette ditt eget preg på din installasjon. Sett sammen brytere, dimmere, USB-ladere, etc. i den utførelsen du selv ønsker. Ved bruk av produkter i IMPRESSIVO® serien kan kombinere disse med designrammer fra Carat og axcent serien. Carat rammer måler 107x107 mm, mens axcent rammer måler 90x90 mm. Designrammer i Carat fåes i 1-4 hull, mens axcent leveres fra 1-5 hulls.

Teknisk:
- Leveres i fargene hvit, sort matt, alu. og antrasitt
- Vippene i IMPRESSIVO® er 63x63mm

Decento:
Decento er en serie hvor produktene er produsert i ekte porselen, eksakt slikt som det ble gjort før i tiden. Med denne serien vil du kunne beholde det klassiske utseendet selv med f.eks. nye innfelte installasjonsprodukter. Brytere kan leveres som vri, vippe eller som impuls slik at det er mulig å kombinere klassisk design med et topp moderne smart-hus løsning ved rehabilitering av gamle ærverdige bygninger. Produktene er beregnet for innfelt montasje i standard cc-60 veggbokser

Teknisk:
- Leveres i fargene hvit og sort
- For bruk i standard cc-60 veggbokser

Kun med 1-hulls rammer, ved bruk av kombinasjoner så anbefales en senteravstand på min. 91mm mellom bokser, se under:

 

Decento

Linker

Linker

Select region / language