Messeguide - ABB i-bus® KNX - Betjeningspaneler

Bus-basert styring og visualisering for boliger og næringsbygg

KNX er et åpent standardisert (EN50090/ISO/IEC 14543) og verdensomspennende byggautomasjonssystem. Her finnes de fleste muligheter for kontroll, styring og overvåknin

Fordeler og funksjoner

Visualisering og kontroll sensorer gir glimrende muligheter. Her kan man kontrollere og visualisere det man ønsker. Med integrerte sonsorer på temperatur, CO2 fuktighet gir det store muligheter.

Teknisk informasjon
Roomtouch er 5” skjerm med 30 KNX funksjoner i et prisgitt design. IP-Touch 7” og 10” skjermer har meget pent design og har 100 KNX funksjoner innebygget. Dette er og laget for direkte integrasjon med ABB IP porttelefon. Smart Touch 7” (kommer og i 10”) har 480 KNX funksjoner og integrerer Welcome M. Tenton er godt spekket og stilig designet KNX bryter. Alle disser typene har innbygget temperatur kontroll eller sensor.

I eget skap har vi aktuatorer, DALI gateway premium og QA/S. DALI gateway premium i 1 og 2 kanaler er et genialt produkt for styring av lys med tuneable white, HCL og RGB kontroll. Nødlys kontroll og styring er og selvsagt implementert. QA/S KNX er i sitt lille format en super energiovervåkningsmodul med innebygget WEB server som visualiserer forbruk, sender rapporter og kan settes opp med energi kontroll av 8 lastgrupper. Aktuatorer SA/Sx.16.6.2 med måling og energifunksjoner kan sette atomatisk energi kontroll internt, men og integreres i QA/S KNX. Så i samarbeid mellom visualisering/brytere/sensorer og aktuatorer kan man sette opp automagisk meget energieffektive anlegg.

Oppsummert:
- Visualisering og kontroll i flott design.
- ABB sensorer gir mulighet for energikontroll sammen med aktuatorer og Dali gatewayer
- Sett stemninger enkelt og få unik komfort. I tilegg et energieffektivt bygg.
- Kun det beste er godt nok

Linker

WEBSIDE (eng)

Door Entry System

Linker

Select region / language