Du kan se denne siden i:

  • NO

Messeguide - Porttelefon Welcome M

Uansett om det dreier seg om eneboliger, flermannsboliger, blokker med flere hundre leiligheter eller boligkomplekser med strenge sikkerhetskrav, vil Welcome M være løsningen. Med Welcome M får du et solid og stilig porttelefonsystem med funksjoner som kameraovervåking, adgangskontroll, internoppringing med viderekobling av samtaler og mye mer. Systemet har også integrasjon mot hjemmeautomasjonssystemet free@home og KNX.

Porttelefon system Welcome M er et utmerket system både for boliger av alle slag og til næringsbygg med flere avdelinger eller firmaer.

Fordeler og funksjoner
Utendørsstasjoner og svarapparater med både audio og video gir god audiovisuell kommunikasjon. Muligheter for fjernkommunikasjon via smarttelefon er og enkelt via app. Kan intergreres direkte inn i KNX og F@H.

Teknisk informasjon
Systemet kables med 2 tråds bus og har mange muligheter. Man får flere muligheter for åpning av dørlåser, også via app, og kan koble til ekstra kameraer for bedre overvåkning. Det kan tas bilde og lagre fra utendørsstasjoner med video. Ringe systemet kan løses på flere måter etter ønske. Utestasjonene er utført i IK07 vandalsikkert design, svaraparater inne med god lyd og evt skarpe bilder på video.

Oppsummert:
- Enkelt oppsett
- Prisgunstig
- Enkel kabling, mange muligheter, solid og moderne design.

Linker

WEBSIDE (eng)

Door Entry System

Nyttige linker

Select region / language