Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Dags att elrenovera hemma?

Byt till en säkrare elcentral och få rabatt på hemförsäkringen.En elcentral åldras med tiden och behöver så småningom bytas ut. Är ditt hus 50 år är det som regel dags att elrenovera. Se till att nästa elcentral har jordfelsbrytare som skyddar ditt hem och familj från brand och elolyckor.

Varför jordfelsbrytare?

Den behövs även om alla elinstallationer har säkringar och i de flesta fall skyddsjord. Om du arbetar med elapparater utomhus eller i fuktiga miljöer är det särskilt viktigt med jordfelsbrytare. En jordfelsbrytare kan upptäcka skada på en ledning innan brand hunnit uppstå.

Rabatt på hemförsäkringen

Många försäkringsbolag ger dig rabatt på hemförsäkringen om du har jordfelsbrytare. Kontakta ditt försäkringsbolag och hör efter!

Välj en elcentral som är både trygg och snygg!

ABB:s system Pro M Compact har allt du behöver i din nya elcentral: huvudbrytare, jordfelsbrytare, dvärgbrytare och personskyddsbrytare. Kapslingen, d.v.s. skåpet, är i serien Mistral i en enkel, modern design som är omtyckt av såväl ägaren som installatören. Den vita standarddörren kan bytas mot en transparent petrolblå dörr som finns som tillbehör.

Snabb och enkel montering

Stort internt utrymme gör kabeldragningen enkel och snabb, och installatörerna kan också fästa buntbanden för kablarna i speciella öglor i ramen. PE/N plintar med snäppmontering för utbyggnad av befintlig PE/N plint  kan installeras i både övre och nedre delen av enheterna vilket ger större flexibilitet.

System pro E comfort MISTRAL® är helt kompatibel med ett enhetligt sortiment av tillbehör från ABB för många olika användningsområden.

Allt i serien System pro E comfort MISTRAL® har utformats för att förenkla installationen och ge installatörerna möjlighet att montera konsumentenheter av hög kvalitet som ser snygga ut överallt.

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss