Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Dimmer som klarar LED, halogen och glödlampa

ABB har dimmers som är gjorda för små laster och som är ställbara mellan framkants- och bakkantsstyrning. En ställbar dimmer säkrar att du alltid kan reglera ljusnivån oavsett vilken typ av lampa du har.

 

Fungerar inte dimmern sedan du bytte till LED-lampor?

I dag byter man till lågenergilampor för att spara energi och det som sparar mest är olika typer av LED. När du bytt till moderna lågenergilampor kan du dock stöta på problem med att den gamla dimmern inte längre fungerar.

 
Ställbar LED-dimmer som klarar allt

När du byter till LED-lampor kan du behöva byta ut dimmern mot en som är anpassad för moderna LED-lampor. ABB har dimmers som är gjorda för små laster och som är ställbara mellan framkants- och bakkantsstyrning. En ställbar dimmer säkrar att du alltid kan reglera ljusnivån oavsett vilken typ av lampa du har. ABB:s LED-dimmers klarar alla typer av LED-lampor, med också vanliga glödljus och lågenergi-halogen.

 
Välj den design som passar i ditt hem

LED-dimmrarna finns i ABB:s populära serier Jussi och Impressivo, både som vriddimmer och touchdimmer. Välj mellan färgerna vit, antracit och aluminium. Vriddimmer finns även i serierna Pure Ädelstål och Future Linear (färger mattvit och mattsvart).

När du köper en LED-dimmerinsats från ABB kan du välja mellan hela 24 olika färger och material på ramen. Du kan själv byta design utan att anlita elektriker. Läs mer om detta på sidan Byt design när du vill.

 
Därför ska du välja LED-dimmer från ABB:

  • Kan reglera ljusnivån oavsett vilken typ av lampa du har
  • Spara energi genom att kunna välja lågenergilampor
  • Välj design ur ett brett sortiment
  • Byt design helt själv när du vill, utan att anlita elektriker!

 
Produktblad & installationsanvisningar

LED-vriddimmer
På sidan för LED-vriddimmrar på installationsprodukter.se finns produktblad och installationsanvisningar för LED-vriddimmers.

LED-touchdimmer
På sidan för LED-touchdimmrar på installationsprodukter.se finns produktblad och installationsanvisningar för LED-touchdimmers.

 
Touch-dimmers i serie Impressivo.
Vrid-dimmers i serie Impressivo.
Vrid- och touch-dimmer i serie Jussi, vriddimmers i serierna Future Linear och Pure Ädelstål.

Läs mer

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss