NeoGear™

Nytt ställverk revolutionerar marknaden

NeoGear är ett nytt revolutionerande ställverk baserat på ett innovativt koncept för samlingsskenan. Det nya sättet att ansluta mot samlingsskenan, tillsamman med den digitala ABB Ability ™ -plattformen, erbjuder maximal säkerhet, högsta tillförlitlighet, mer flexibilitet, bättre effektivitet och mätbart ROI.

NeoGear lanserades under 2019 på utvalda marknader och i Sverige kommer NeoGear att erbjudas inom de närmaste åren.

Aktuellt

Viktigaste fördelarna

Revolutionerande

Framtidssäker för säkra, smarta och hållbara lösningar för industrin

NeoGear är framtidssäkert, redo att stödja framtidens digitala industri med sina molntjänster och IoT-lösningar.

Säkert

Ett av de säkraste ställverken

NeoGear är säkrare tack vare sitt revolutionerande skensystem. Det helt inkapslade systemet, vars IP-klass överträffar standarden för spänningsförande skenor, höjer den personliga säkerheten.

Smart

Effektiv användning av utrymme

NeoGears skensystem behöver 25 % mindre utrymme än konventionella ställverk och har därför mer utrymme för apparater och andra komponenter. Det minskade antalet delar och varianter gör det utdragbara ställverket enkelt att installera, manövrera och modifiera.

Hållbart

NeoGear har 20 % lägre värmeförluster

NeoGear sparar energi tack vare sin utmärkta termiska prestanda och kraftigt minskade värmeförluster. Driftstopp orsakad av en intern ljusbåge i samlingsskenan reduceras tack vare det helt isolerade skensystemet. NeoGear har en ökad komponentlivslängd.

Reducerad OpeX

Lägre driftskostnader

NeoGear stöds av ABB Ability ™ -plattformen för bättre energihantering, tillståndsövervakning och förebyggande underhåll för att möjliggöra upp till 30 % minskning av driftskostnaderna. Tekniska varianter av NeoGear är förenklade vilket gör det flexibelt att konstruera.

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language