IS-Limiter: äärimmäisen nopea ratkaisu oikosulkuvirtojen käsittelyyn

Maailman nopein rajoitus- ja kytkentälaite havaitsee ja rajoittaa oikosulkuvirran jo sen ensimmäisen nousun aikana niin, että suurin oikosulkuvirta jää kokonaan toteutumatta

Oikosulun sattuessa tämä nopeatoiminen kytkin laukaisee pienen panoksen. Panos avaa pääjohtimen, jota pitkin suuret käyttövirrat normaalin toiminnan aikana kulkevat. Oikosulkuvirta kääntyy katkaisukyvyltään suureen rinnakkaisvarokkeeseen, joka rajoittaa oikosulkuvirran erittäin nopeasti jo ensimmäisen nousun aikana.

IS-Limiter on ainutlaatuinen ratkaisu, joka pystyy rajoittamaan jopa 210 kA rms:n oikosulkuvirtoja ja käsittelemään jopa 4 000 A:n toimintavirtoja. Laajat sovellusmahdollisuudet 40,5 kV:iin asti ulottuvat tehonsyöttösovelluksista ja teollisuussovelluksista erityissovelluksiin, kuten #öljynporauslautoille# (platform), itsenäisille energiantuotantolaitoksille ja erittäin nopeita kytkentäominaisuuksia vaativiin sovelluksiin. 
 
​IS-Limiter voidaan sisällyttää uuden hankkeen suunnitteluun jo varhaisvaiheessa tai se voidaan lisätä laajennuksena jo toiminnassa olevaan järjestelmään. Se tuo aina mukanaan selvää teknistä ja taloudellista etua.

Miksi ABB?

  • Ei tarvetta ylikuormittuvien järjestelmien oikosulkukestoisuuden päivittämiseen
  • Optimaalinen ratkaisu lisättäessä uutta generaattoria jo toiminnassa olevaan järjestelmään esimerkiksi uusiutuvien energianlähteiden sovelluksissa
  • Tekninen ratkaisu, joka pystyy käsittelemään normaalitasoa suurempia oikosulkuvirtoja
  • Järjestelmään voidaan liittää useita täyden oikosulkuvirtakuorman osajärjestelmiä
  • Sopii järjestelmiin, joissa tarvitaan erittäin nopeaa kytkentäkykyä

Tarvitsetko lisätietoa?

Lisätietoja

Loading documents

Katso myös

Select region / language