Középfeszültségű vákuum oltókamrák és beágyazott pólusok

Oltókamrák 40,5 kV, 3150 A, 63 kA-ig. A pólusban ehelyezve alapvető alkotóelemei a vákuummegszakítóknak.

Középfeszültségen manapság a vákuum-technológia a legelterjedtebb az oltókamrák esetében. A kiválasztott értékeken való tökéletes működés mellett ezeknek az alkatrészeknek a tömör, kompakt volta különösen meghatározó, mivel ezek az alkatrészek meghatározzák az egész készülék méreteit. A vákuum oltókamráknak speciális öntött műgyantába való beágyazása nagyon erőssé teszi a magszakító pólusait, és ugyanakkor védi az ABB vákuum oltókamráit az ütődéstől, portól,nedvességtől és egyéb külső sérülésektől. Jelenleg nincs ennél hatékonyabb védelmi megoldás.

Termékkör:

  • Vákuum oltókamrák 12 – 40,5 kV közötti megszakítókhoz 63 kA-ig terjedő névleges rövidzárlati megszakítóképességig, vákuum oltókamrák terheléskapcsolókhoz és vákuum kontaktorokhoz 7,2 – 24 kV között.
  • Beágyazott pólusok 40,5 kV-ig terjedő névleges feszültségre, 3150 A névleges áramerősségig és 50 kA névleges rövidzárlati megszakítóképességig . A termékkör kiegészül kültéri alkalmazásokhoz, többek között UV védelmet biztosító beágyazott pólusokkal. 

Miért az ABB?

  • Az ABB a globális piacnak ebben a szegmensében vezető szerepet tölt be
  • A kompakt kivitel és alkalmazási sokoldalúság kielégíti a világon különböző módokon üzemeltetett középfeszültségű hálózatok követelményeit
  • Kielégíti a vasúti és egyéb speciális alkalmazások követelményeit

Ajánlatunk

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language