IE5 effektivitet giver reelle energibesparelser

Vil du opnå betydelige besparelser og høj energieffektivitet, kan ABB guide dig til at skabe den perfekte kombination mellem vores IE5 synkronreluktans motor (SynRM) og dertil matchende frekvensomformer. Ved at kombinere IE5 SynRM med den mest passende frekvensomformer kan du sikre maksimal ydelse, spare energi, forbruge mindre og producere mere.

Vores frekvensomformere har specialiserede serier til forskellige industriapplikationer, så kombinationen af motorer og frekvensomformere fra ABB er ideel til vand og spildevand samt HVAC-applikationer, men også til fødevareindustrien. Alle virksomheder kan drage fordel af de energimæssige fordele ved at kombinere en IE5 SynRM-motor med en frekvensomformer og samtidig sikre sig et kontaktpunkt og support fra en teknologisk førende virksomhed som ABB.

Skal vi hjælpe dig med at energieffektivisere?

Lad os måle energieffektiviteten i dit system. Bliv kontaktet af en ekspert og opnå betydelige besparelser i dag.

Vil du have målt energieffektiviteten i dit system?

Reducer omkostninger

Spar energi

Reducer emissioner

Sikkerhed i driften


IE5 SynRM motorer har op til 40% mindre energitab sammenlignet med IE3 motorer og opnår langt højere virkningsgrad i dellast området end en asynkron induktionsmotor.

IE5 SynRM kan nemt erstatte induktionsmotorer, da de har:

 • den samme størrelse
 • det samme power output
 • signifikant lavere livscyklus omkostninger

Høj effektivitet i energiklasse IE5

Store besparelser ved at bruge frekvensomformere til styring af IE5 SynRM-motorer

 • Innovation
  Ideen er enkel! Konventionel statorteknologi og et innovativt rotordesign kombineret med den bedste software.
 • Bæredygtigt rotor-design
  • IE5 SynRM motoren kombinere ydelsen fra en permanet magnet motor med servicevenlighed fra en induktionsmotor. Rotordesignet i IE5 SynRM motoren er mere miljøvenligt, da rotoren indeholder ikke Permanet magneter eller en støbt aluminiumskortslutningsvinkling.
  • Rotoren i IE5 SynRM har på grund af sit innovative design ingen tab.
 
 • Rentabilitet
  Du baserer din drift og virksomhed på præstation og høj ydeevne. Hver eneste detalje tæller og vores frekvensomformere fremstilles med det formål at øge effektiviteten og produktiviteten ude hos vores kunder.
 • Opnå betydelige besparelser
  IE5SynRM hjælper dig med at optimere styringen af dine processer og sikrer pålidelighed og begrænset nedetid, samtidig med at du opnår betydelige energibesparelser.

 

Læs mere

Select region / language