Motorer och generatorer för livsmedels- och dryckesindustrin

Motorer som används i livsmedels- och dryckesindustrin omfattas ofta av unika och höga krav i segment som kött, fågel och fisk mejeri och bakningsingredienser, liksom inom tillämpningar såsom kvarnar, mixrar och transportörer.  Det krävs även att maskinerna arbetar felfritt under lång tid och med största möjliga energieffektivitet under sin livslängd.

ABB erbjuder ett komplett sortiment av prestandabeprövade energieffektiva motorer och drivmotorer med variabelt varvtal för alla delar av livsmedels- och dryckesindustrin. ABB:s motorer hjälper till att driva tillämpningar inom livsmedels- och dryckesindustrin, från råmaterialhantering till bearbetning och transport, till paketering och lagring, utan att kompromissa med de krav som industrin ställer.

ABB har produkterna och tjänsterna som hjälper alla tillämpningar att bli effektivare och öka produktiviteten, även under mest krävande förhållanden. Genom att kombinera de bästa tillgängliga materialen med överlägsen teknik är livsmedels- och dryckesmotorer konstruerade för att fungera tillförlitligt oavsett hur krävande processen eller tillämpningen är.

Vill du ha produktinformation eller service?

Aktuellt

Vårt erbjudande

Loading documents
Select region / language

Populära länkar