ABB med Podcast om AI og digitale tjenester

  • I en ny Podcast fra ABB kan du høre eksperter fra ABB utdype hvordan digitale løsninger som AI og autonomi har endret måten ABB leverer sine tjenester på.
  • Podcasten gir eksempler på hvordan bruk og analyse av strømmede sanntidsdata blant annet kan gi bedre beslutningsstøtte, økt produksjon og sikkerhet.
  • Løsningene bidrar også til redusert nedetid, og en mer rasjonell bruk av innsatsfaktorer som råvarer og energi.

Utviklingen innen datastrømming og kunstig intelligens (AI) har vært rivende, og i dag er det meste av tjenestene ABB leverer tuftet på digitale løsninger. Industri 4.0 og tingenes Internet (IoT) er ikke lenger noe som ligger høyt opp og langt frem, men noe som er helt sentralt i svært mange av tjenestene ABB tilbyr.

Denne teknologien har gjort det mulig å levere heldigitale anlegg, som kan inneholde digitalt anleggsdesign med digital tvilling. Driftsdata er tilgjengelig i sanntid via skyløsninger, noe som åpner for raskere og bedre beslutninger hvor som helst, når som helst og hos hvem som helst. Dette bidrar til økt produksjon og sikkerhet, samtidig som det reduserer nedetid og åpner for en mer rasjonell bruk av både råvarer og energi.

I Podcasten får du også høre mer om de oppkoblede tjenestene ABB leverer, konkrete prosjekter ABB jobber med, og hvilke gevinster dette gir.

Podcasten er på Norsk, og kan høres på Spotify

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp