ABB E-mobility forenkler betaling av elbillading med oppkjøp av Vourity

ABB E-mobility forenkler betaling av elbillading med oppkjøp av Vourity

  • Svensk fintech start-up teknologi forenkler betaling ved ladestasjoner for elbiler
  • Selvbetjening for flere betalingsmuligheter aktivert
  • ABB E-mobility har kjøpt opp Vourity med umiddelbar virkning

Å levere brukervennlige og sømløse betalingsalternativer for forbrukere er en av de mest kritiske komponentene for å akselerere bruken av elektriske kjøretøy (EV). ABB E-mobility har forbedret sitt kundetilbud med oppkjøpet av Vourity, en svensk oppstartsbedrift med prisvinnende skybasert teknologi for betaling av elbillading.

Vouritys teknologi forenkler førerens liv på ladestasjonen, og eliminerer behovet for en rekke telefonapper eller betalingsbrikker. Teknologien muliggjør rask, sikker betaling for lading av elektriske kjøretøy, ved å bruke en rekke betalingsalternativer, inkludert kredittkort, mobilbetaling og RFID-brikker. Vouritys skybaserte løsning kan betjenes gjennom en betalingsstasjon eller direkte integrert i ladestasjonen.

- Det som imponerer oss mest med Vouritys teknologi er hvor enkel og lett den er å bruke, og det er det vi streber etter i systemene våre, så dette passer perfekt strategisk for ABB E-mobility, sier Daniel Alarcon-Rubio, Chief Digital Officer hos ABB E-mobility. - Tilveksten av menneskene og teknologien fra Vourity vil sterkt forbedre og akselerere utviklingen av våre egne systemer og gjøre oss i stand til å betjene kundene våre bedre.

- Vårt mål med Vourity har alltid vært å levere en sømløs kundeopplevelse ved betaling. Etter hvert som vi utvikler oss fra oppstartsfasen til full kommersialisering, er vi sikre på at vi som en del av ABB E-mobility vil være i stand til å øke vår evne til å levere denne opplevelsen i stor skala, samtidig som vi fortsetter å utvikle og forbedre teknologien vår, sier Hans Nottehed, medgründer og administrerende direktør i Vourity.

Vourity tilfører et viktig element til ABB E-mobilitys teknologiportefølje, som gjør det mulig å integrere sømløse betalingssystemer i kundetilbudet sitt. Oppkjøpet vil også bringe viktig teknisk ekspertise til ABB E-mobility, hvor Vouritys team av Android- og fintech-eksperter vil spille en viktig rolle i utviklingen av betalingsdelen for elbillading.

ABB E-mobility er en global leder innen ladeløsninger for elektriske kjøretøy (EV) som muliggjør en mer bærekraftig og ressurseffektiv mobilitetsfremtid. ABB E-mobility er en foretrukken partner for verdens største produsenter av elektriske kjøretøy og landsomfattende ladenettverksoperatører. Selskapet har den bredeste porteføljen av ladeløsninger, fra smarte ladere for hjemmet til høyeffektladere for fremtidens motorveiladestasjoner, løsninger for elektrifisering av kjøretøysflåter og lading for elektriske busser og lastebiler. Med rundt 1500 ansatte globalt har ABB E-mobility solgt mer enn én million ladere for elektriske kjøretøy på tvers av mer enn 85 markeder, inkludert over 50 000 DC hurtigladere. 

Vourity er en unik enkel skybasert plattform for uovervåket betaling, salg og tilgang. Vårt oppdrag er å forenkle folks hverdag, én betalingsløsning om gangen, samtidig som vi skaper nye inntektsstrømmer og reduserer kostnader for bedrifter. Enten det er å gi elbileiere en løsning for enkelt å betale for lading overalt uten bryet med å måtte laste ned en million apper fra forskjellige leverandører – eller om det er en løsning som gir kundene 24/7 selvbetjent tilgang til produkter eller tjenester som ellers vil kreve ansatte – Vourity har en kostnadseffektiv og brukervennlig løsning for å styrke brukeropplevelsen og redusere forbrukerbarrierer.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp