ABBs datasikkerhetstjenester sertifisert i henhold til IEC 62443

ABBs datasikkerhetstjenester sertifisert i henhold til IEC 62443

  • ABBs evne til å levere og vedlikeholde datasikre automatiseringssystemer sertifisert av exida
  • Sertifiseringen bekrefter ABBs engasjement for å definere beste praksis innen datasikkerhet for operasjonell teknologi (OT)

ABB har blitt tildelt exidas IEC 62443-2-4 sertifikat, en høythengende anerkjennelse av evnen til å levere datasikkerhetstjenester for kontrollsystemer.

Sertifiseringen følger en streng prosess, der ABB måtte fremlegge skriftlige prosedyrer for utførelse av tjenestene definert i standarden. ABB må også kunne dokumentere at ansatte som utfører tjenestene har nødvendig ekspertise og er opplært til å følge det sertifiserte sikkerhetsprogrammet.

IEC 62443-2-4 er en delstandard som definerer kravene for tjenesteleverandører av industrielle automatiserings- og kontrollsystemer (IACS). ABBs tjenesteleverandørsertifisering dekker sikker leveranse av ABB Ability™ System 800xA på nivå «Maturity Level 2 – Managed». Dette nivået bidrar til å sikre at tjenesteleveransen er repeterbar ved at den følger veldokumenterte prosedyrer.

Sertifikatet er en bekreftelse av at ABB har evnen til å tilby både automatiseringsløsninger og tjenester i samsvar med IEC 62443-standarden. Denne fungerer også som basis for ABBs datasikkerhetsløsninger utviklet for industrielle systemer. Dette sikrer reduksjon av datasikkerhetsrisiko og et klart definert beskyttelsesnivå for automatiseringsløsninger.

- Sertifiseringen er en uavhengig bekreftelse på ABBs langvarige forpliktelse til datasikkerhet ved å sikre at den er innebygd i deres systemintegrasjons- og vedlikeholdsprosesser. Den anerkjenner også at alle som jobber med disse systemene har blitt skikkelig opplært i beste praksis for datasikkerhet, så vel som alle spesifikke prosesser som utstyrseieren krever at de følger, sier Michael Medoff, CFSE, CISA Director of Cybersecurity Certification i exida.

ABBs sertifikat er publisert i exidas Security Automation Equipment List, som gir kunder en kortliste over sertifiserte leverandører som kan tilby hele spekteret av avansert datasikkerhet.

Med økende angrep på kritisk infrastruktur, blir det å ha de mest oppdaterte, avanserte datasikkerhetsløsningene være ekstra viktig ettersom kunder søker å beskytte utstyr, prosesser og mennesker.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp