ABB lanserer datasikkerhetsløsning for å forenkle og forbedre beskyttelsen av industriell infrastruktur

ABB lanserer datasikkerhetsløsning for å forenkle og forbedre beskyttelsen av industriell infrastruktur

  • ABB Ability™ Cyber Security Workplace konsoliderer informasjonen fra datasikkerhetsverktøy inn i ett skjermbilde; Det effektiviserer visningen av kompleks informasjon og reduserer risikoeksponering
  • Den nye løsningen tar sikte på å lukke det nåværende kompetansegapet i datasikkerhet og sikre at kritisk industriutstyr er beskyttet
  • Forenklet informasjon gjør det lettere å ta riktige beslutninger og forbedre industriell automasjonssikkerhet

ABB har lansert ABB Ability Cyber Security Workplace (CSWP). Løsningen forbedrer beskyttelsen av kritisk industriell infrastruktur ved å konsolidere både ABB- og tredjeparts datasikkerhetsløsninger i en brukervennlig, altomfattende digital plattform. Ved å gjøre datasikkerhetsinformasjon mer tilgjengelig og enklere å administrere, kan brukerne raskt identifisere og utbedre problemer, og derved redusere eksponeringen for risiko.

Forskning fra Cybersecurity Ventures viser at globale datakriminalitetskostnader fra tyveri av åndsverk, driftsforstyrrelser og skade på fysiske eiendeler kan vokse med 15 prosent årlig i løpet av de neste fem årene1. Dette kan representere en årlig kostnad på rundt 10,5 billioner dollar innen 20252. Det er tilsvarende halvparten av USAs BNP.

ABBs nye løsning hjelper til med å møte denne trusselen og vil mer effektivt kunne beskytte viktig produksjonsutstyr ved å gjøre vedlikehold av datasikkerhet til en sentral del av den daglige driften og oppsummere informasjon i et enkelt bilde. Mange av de eksisterende datasikkerhetsverktøyene er silobaserte. Det tvinger brukerne til å sjekke flere systemer for å forstå status, utføre vedlikeholdsoppgaver eller svare på en hendelse. Informasjon presenteres også ofte på en kompleks måte, noe som kan resultere i sikkerhetshull og risiko for eiendeler.

- ABBs nye løsning unngår disse utfordringene ved å forenkle informasjon om status og muliggjøre ekstern tilgang. Det gjør det mulig for våre eksperter å koble seg direkte til miljøet når det er behov for ekstra støtte, sier Matthew Virostek, produkteier for datasikkerhetsløsningen i ABB. - Operasjonell teknologi og IT-nettverk er også segregert fra hverandre slik at risiko identifiseres raskere, noe som fører til mer informerte, databaserte beslutninger som bidrar til å optimalisere ytelse og ressursbruk.

I følge den siste rapporten fra World Economic Forum3 (WEF) mangler verden mer enn 2,7 millioner datasikkerhetseksperter. Selv om antallet er synkende, er det fremdeles for høyt. I følge Cybersecurity Workforce Study fra 2021 må antallet datasikkerhetseksperter vokse med 65 prosent for å beskytte kritiske, industrielle eiendeler mot økningen i løsepengeangrep.

Ved å forenkle håndteringen av datasikkerhetsinformasjon, har ABBs nye løsning som mål å oppmuntre og rekruttere en ny generasjon spesialister til bransjen. Med et anslått globalt forbruk på 7 billioner dollar på digital transformasjon fra 2020 til 20234 er det viktig å opprettholde en robust strøm av nye datasikkerhetstalenter for å beskytte både kritisk infrastruktur og levebrødet til mennesker over hele verden.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som driver omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom å koble programvare til sine produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 105 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land. www.abb.com

ABBs Process Automation-virksomhet er ledende innen automatisering, elektrifisering og digitalisering for prosess- og hybridindustrier. Vi tilbyr våre kunder en bred portefølje av produkter, systemer og komplette løsninger, inkludert vårt ledende, distribuerte styringssystem, programvare og livsyklustjenester, bransjespesifikke produkter samt måle- og analyseutstyr, maritime løsninger og turbolading. Som nest største aktør globalt, bygger vi på vår bransjeekspertise, erfaring og globale tilstedeværelse, og er forpliktet til å hjelpe våre kunder til økt konkurransekraft, økt avkastning og sikker, smart og bærekraftig drift. go.abb/processautomation

1 https://cybersecurityventures.com/cybercrime-damages-6-trillion-by-2021/

2 https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.CD?locations=US

3 https://www.weforum.org/agenda/2022/03/closing-the-cybersecurity-skills-gap/

4 https://telecoms.com/507803/digital-transformation-spending-forecast-to-skyrocket-to-6-8-trillion/

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp